• Wyniki Autor: ~Skarbek [31.60.122.*]
    Jest dobrze
  • Re: Wyniki Autor: ~Ata [83.25.20.*]
    Dobrze? Mało powiedziane! Jest rewelacyjnie
  • Re: Wyniki Autor: ~Koleżka [83.134.77.*]
    Boje sie zeby mi sufitu nie urwało. Spodziewałem sie bardzo dobrych wynikòw, bo ja w kiepskie businesy nie inwestuje, ale to co opublikowali to jest kosmos. Zapinam pasy i wam też radzę zapiąc.
    Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: Wyniki Autor: ~Asa [83.25.20.*]
    W ostatnich tygodniach kiedy kupowałem akcje obrót czasami dzienny był w granicach 20-30 tys, zastanawiałem się czemu tego nikt nie kupuje, momentami wątpiłem czy aby to ja mam rację. Szkoda, że wątpiłem, bo gdybym nie wątpił kupiłbym kilka tysięcy akcji a nie nieco ponad 800.
  • Re: Wyniki Autor: ~Kolezka [83.134.77.*]
    Asa, nigdy nie wiadomo ile się będzie czekać na sukces, ale dzisiejsze wyniki powinny Ci osłodzic czas niepewności...
  • Re: Wyniki Autor: ~koneser [46.134.166.*]
    To właśnie jest największa niedogodność tej spółki, nie problem jest kupić akcje tylko je później sprzedać.
  • Re: Wyniki Autor: ~were [5.173.60.*]
    Dnia 2020-11-16 o godz. 20:49 ~koneser napisał(a):
    > To właśnie jest największa niedogodność tej spółki, nie problem jest kupić akcje tylko je później sprzedać.

A po co je sprzedawać? Wyniki dobre, dyw. prawie każdego roku - więc kupić i zapomnieć!
  • Re: Wyniki Autor: ~sin [77.254.207.*]
    Ale widzę, że kolega jest bardzo oszczędny w emocjach. Tutaj da się tylko powiedzieć: Wow (lepszego komentarza nie znajduję). Przekroczyli wszelkie prognozy, nawet najwięksi optymiści typu MBank, estymowali 15 baniek. Jutro długie PKC...
[x]
SKARBIEC -1,11% 35,60 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.