Dnia 2020-11-16 o godz. 18:10 ~Pytanie napisał(a): > Az milo patrzec.
Tym bardziej że tych akcji na Sprzedaży jest z każdym dniem mniej...... Do 3 PLN jest na Sprzedaży 27 000 sztuk, A do 20 PLN niecałe 32 000 sztuk.....Śmiech na sali..... Tutaj wystarczy zlecenie 50 000 sztuk PKC na kupnie i mamy Widły....
Nie uważam się za słabe ręce sprzedając teraz Mode
przecież tu urosło 300 procent pod informacje że spółka bedzie słuzyła do wejścia na rynek innej spółki, a to było wiadome juz w czerwcu ( wtedy też uroslo ponad 300 procent). Duzy wzrost tylko i wyłącznie dlatego, że Inbook wprowadza Medicofarme na rynek i wszyscy myslą, że tutaj będzie Saule a takich spółek jak Mode January ma jeszcze kilka i jest niskie prawdopodobieństwo, że akurat na nia trafi Saule. Moim faworytem są 2 inne spółki.
Ja swoje akcje sprzedałem i dokupiłem za to Inbook i podejrzewam że jeszcze w tym roku sprzedam Inbooka z duzym zyskiem a Mode odkupię za 1-1.5
Dnia 2020-11-17 o godz. 12:13 ~Rozsadny napisał(a): > Nie uważam się za słabe ręce sprzedając teraz Mode > > przecież tu urosło 300 procent pod informacje że spółka bedzie słuzyła do wejścia na rynek innej spółki, a to było wiadome juz w czerwcu ( wtedy też uroslo ponad 300 procent). Duzy wzrost tylko i wyłącznie dlatego, że Inbook wprowadza Medicofarme na rynek i wszyscy myslą, że tutaj będzie Saule a takich spółek jak Mode January ma jeszcze kilka i jest niskie prawdopodobieństwo, że akurat na nia trafi Saule. Moim faworytem są 2 inne spółki. > > Ja swoje akcje sprzedałem i dokupiłem za to Inbook i podejrzewam że jeszcze w tym roku sprzedam Inbooka z duzym zyskiem a Mode odkupię za 1-1.5
Reszta spółek ma już wyznaczony kierunek....zostało tylko MODE pod Saule Technologies......ew. Synerga fund S.A.. To, że chcesz zarobić na INBOOK, a potem dwa razy taniej odkupić MODE to według mnie pobożne życzenia nie nie mające z rzeczywistością.....
Jak by tak było.... To już dawno podpisali by Term Sheet o połączeniu z Ongeno.... A nie ma.... Synerga Fund S. A dostała zajęcie zlecenie od Ongeno na znak graficzny i nazwę żeby cokolwiek robiła.....
Jeden z głównych akcjonariuszy sprzedał 8 tysięcy akcji że swojego pakietu 300 tysięcy akcji, co stanowi 2,5 % wszystkich posiadanych przez niego akcji, ale podejrzewam, że wystarczy by wywołać panikę. Ludzie zaczną sprzedawać na potęgę, kurs spadnie i odbędzie się piękna akumulacja. Czekać tylko na ESPI odnośnie tego kto kupił.
Myśle tak samo jak Ty . To jest zagrywka pod to by ludzie sypnęli akcjami dla kogos kto z miła chęcią je odkupi :) jakby chciał to by się pozbył większej ilości . Straszak