Zadajcie na czacie pytanie Pawlikowskiemu czy za 4 kwartał będzie ponad 50 mln przychodów, bo powiedział że ma być w tym roku 90 mln zł. Chyba że przejma Inventbio jeszcze w tym roku i wlicza ich przychody, to może się uda.
Osobiście DOKUPIĘ. To samo z Govenką miałem - prawie 50% UP dziś proszę - jutro też będzie dobrze. Borutki dziś liznąłem, choć pierwszy raz zawisnąłem na 1,80 - zobaczymy czy to słuszny ruch.
Czat inwestorski z przedstawicielami spółki Boruta-Zachem, który odbędzie się 18 listopada o godz. 12. (Gośćmi czatu będą Marcin Pawlikowski, wiceprezes spółki oraz prof. Marcin Łukaszewicz, prezes spółki InventioBio.
Jeżeli ty też masz dość spamu i setek bezsensownych tematów, które się tutaj pojawiają dołącz do grupy na fb(link skrócony):
shorturl.at/jszKR
Grupa została stworzona dla wszystkich akcjonariuszy. Nie pojawią się tam żadne anonimowe wpisy ani trolle wzrostowe/spadkowe. W najbliższej przyszłości zostanie dodany regulamin i wprowadzona moderacja.
Zapraszam! PS. Będę wdzięczny za podanie info dalej, umieszczanie w komentarzach, podbijanie postu itp.