• Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~dramat [51.38.19.*]
    To oddawać na co czekacie! Nerwy ,panika na giełdach, po co dusić się , ale się wściekacie i świetnie ,dramatu musi być teraz jak są nerwowi ,wkurzeni sporo ,pięknie .
    Ciągle tracicie, ubrani po uszy kwicza ,kurs w dół, sytuacje dramatyczna jak widać po wpisach na forum jest lipa a gdy lipa .

• Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~dramat [51.38.19.*]
    Dnia 2020-11-16 o godz. 11:04 ~Analityk napisał(a):
    > Większość dzisiejszego obrotu to moja sprzedaż misiu

Brawo pierwszy leszcz oddał w najniższym kursie ,kolejni wystąp !!!! Gdzie reszta na co czeka !!!
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Analityk [46.204.21.*]
    Ale mam z was beke, tyle tygodni nagonki tutaj i zbierania akcji i nie macie komu tego sprzedać xD
    Super spółdzielnia xDDd
    Wiadomo że zrobicie zaraz podbitke przerzucając z wora do wora, ale zaplanujcie to dobrze misiaki bo jest sporo papieru czekającego na wyjscie powyżej 0.24, możecie się jeszcze zdziwić :*
    BTW, akcje miałem od maja i dziś wyszedłem praktycznie na 0
    Dnia 2020-11-16 o godz. 17:44 ~Analityk napisał(a):
    > Ale mam z was beke, tyle tygodni nagonki tutaj i zbierania akcji i nie macie komu tego sprzedać xD
    > > Super spółdzielnia xDDd
    > > Wiadomo że zrobicie zaraz podbitke przerzucając z wora do wora, ale zaplanujcie to dobrze misiaki bo jest sporo papieru czekającego na wyjscie powyżej 0.24, możecie się jeszcze zdziwić :*
    > > BTW, akcje miałem od maja i dziś wyszedłem praktycznie na 0

A kogo ochodzi spoldzielnia , ja mam polewa z takich leszczy jak ty hahah, zero myślenia, zero wiedzy ....
    Beke to maja z ciebie tutaj jakie leszcze graja hahah. Kupic w dołku i oddac w dołku to trzeba byc "beeeee" beee" wiesz kot tak robi?
    Dałes się zrobić jak rasowy leszcz.....

I jeszcze chwali sie leszczyna że od maja tu siedzi i przegapił 50groni no niemego co za leszcz hahhahahaa. Siedzial i patrzyl jak mu kapitał marnieje to jest niemozliwe jekie bbbb graja na gieldzie

Zobaczcie do czego głupota i brak wiedzy prowadzi ahhahah.

teraz odereagowuje bo głupocie buahahahahhahah

Dnia 2020-11-16 o godz. 18:05 ~dramat napisał(a):
    > Dnia 2020-11-16 o godz. 17:44 ~Analityk napisał(a):
    > > Ale mam z was beke, tyle tygodni nagonki tutaj i zbierania akcji i nie macie komu tego sprzedać xD
    > > > Super spółdzielnia xDDd
    > > > Wiadomo że zrobicie zaraz podbitke przerzucając z wora do wora, ale zaplanujcie to dobrze misiaki bo jest sporo papieru czekającego na wyjscie powyżej 0.24, możecie się jeszcze zdziwić :*
    > > > BTW, akcje miałem od maja i dziś wyszedłem praktycznie na 0
    >
    > A kogo ochodzi spoldzielnia , ja mam polewa z takich leszczy jak ty hahah, zero myślenia, zero wiedzy ....
    > Beke to maja z ciebie tutaj jakie leszcze graja hahah. Kupic w dołku i oddac w dołku to trzeba byc "beeeee" beee" wiesz kot tak robi?
    > Dałes się zrobić jak rasowy leszcz.....
    >
    > I jeszcze chwali sie leszczyna że od maja tu siedzi i przegapił 50groni no niemego co za leszcz hahhahahaa. Siedzial i patrzyl jak mu kapitał marnieje to jest niemozliwe jekie bbbb graja na gieldzie
    >
    > Zobaczcie do czego głupota i brak wiedzy prowadzi ahhahah.
    >
    > teraz odereagowuje bo głupocie buahahahahhahah
    >

Kolejni wystąp!
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~wykres [144.217.156.*]
    Analityk do szkoły już czas te zdalne nauczanie ci szkodzi popatrz gdzie oddałeś.
    Długoterminowo to masz takcie coś i tego nie widziałeś? Żartujesz :))))

link

Te zejście poniżej dolnej lini trendu to panika covid. Jak mogłeś przegapić szczyt jak miałeś go drugi raz i jeszcze czekać aż spadnie we okolice dolnej lini i oddać .Ludzie do szkoły a nie grać.

• Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Annalittyk [46.204.21.*]
    Tak przespałem 50 groszy, bo czekałem na złotówkę która tu ciągle obiecujecie :) po ostatnim raporcie widzę że nawet po wyjściu z pandemii obecny kurs spółki jest sporo za wysoki... przez miesiące waliliscie sobie nawzajem konia pod wejście w spółkę JC, które okazało się tylko pomocą finansowa dla zaprzyjaźnionego inwestora w trudnych czasach. BTW, średnia cena zakupu akcji przez grubych w tym roku wychodzi jakieś 0.051, policzcie sobie na podstawie espi które wychodziły. Oni w każdej chwili mogą spuscic z kija i was utopić. Jedyne co potraficie to "ubierać leszcza" i to jak się okazuje dosyć nieudolnie. Może pora przerzucić się na oszukiwanie staruszek metoda "na wnuczka", być może to pójdzie wam lepiej xD
  • Skto ty sie urwales pseudo analityku Autor: ~ej [66.70.159.*]
    Ta witryna jest nieosiągalna
    Serwer www.bankier.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź.

Wypróbuj te rozwiązania:
    ERR_TIMED_OUT
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~tee [51.38.19.*]
    Dnia 2020-11-16 o godz. 19:06 ~Annalittyk napisał(a):
    > Tak przespałem 50 groszy, bo czekałem na złotówkę która tu ciągle obiecujecie :) po ostatnim raporcie widzę że nawet po wyjściu z pandemii obecny kurs spółki jest sporo za wysoki... przez miesiące waliliscie sobie nawzajem konia pod wejście w spółkę JC, które okazało się tylko pomocą finansowa dla zaprzyjaźnionego inwestora w trudnych czasach. BTW, średnia cena zakupu akcji przez grubych w tym roku wychodzi jakieś 0.051, policzcie sobie na podstawie espi które wychodziły. Oni w każdej chwili mogą spuscic z kija i was utopić. Jedyne co potraficie to "ubierać leszcza" i to jak się okazuje dosyć nieudolnie. Może pora przerzucić się na oszukiwanie staruszek metoda "na wnuczka", być może to pójdzie wam lepiej xD

Do kogo ty masz pretensje za niewiedzę swoją?
    Wymyślasz spekułe a ludzie się śmieją z ciebie i bardzo dobrze.

Przespałeś 50gr bo nie znasz się wyraźnie ci pisżą ,podstaw nie ogarniasz i beczysz teraz.
    NIkt cię do ni czego nie zmusza, zostaw giełdę mądrzejszym ty się do niej nie nadajesz ,raz to brak ci wiedzy,dwa słaba psychika i potem płacz.

Ile jeszcze bedzisz opłakiwać swoje błedy? Wyciągnij wnioski i do nauki a nie potem beczeć po stracie.

Masz nauczkę.

• Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Deklu [195.201.91.*]
    Analityk ty powinienes miec nika fr. aje.r.
    Co tak nagle marudzisz, ani wpisu twojego wcześniej a teraz gorzkie żale.

Przestań się gosciu osmieszac.
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Hahah [46.204.0.*]
    Jeden twierdzi że piszę tu co chwilę pod różnymi nickami a drugi mówi że ani jednego wpisu tu nie ma xD

Pozdro spółdzielnia, grajki za 5 groszy
    Dnia 2020-11-16 o godz. 21:10 ~Hahah napisał(a):
    > Jeden twierdzi że piszę tu co chwilę pod różnymi nickami a drugi mówi że ani jednego wpisu tu nie ma xD
    > >
    > > Pozdro spółdzielnia, grajki za 5 groszy

Co boli strata że wyjesz hahaha . Prawda w oczy daje co??

Ludzie ci tłumacza że jesteś cienki bo straty nie potrafisz przyjąć to tak w skrócie. Ktoś nawet na wykresie ci pokazał

Co ty robisz na giełdzie bez podstawowej wiedzy powiedz tym wszystkim ???

I ty się dziwisz że ludzie się z ciebie nabijają jak wywaliłeś i nie potrafisz przyjąć tego na klatę tylko płacz.

Dnia 2020-11-16 o godz. 21:23 ~dramat napisał(a):
    > Dnia 2020-11-16 o godz. 21:10 ~Hahah napisał(a):
    > > Jeden twierdzi że piszę tu co chwilę pod różnymi nickami a drugi mówi że ani jednego wpisu tu nie ma xD
    > > >
    > > > Pozdro spółdzielnia, grajki za 5 groszy
    >
    > Co boli strata że wyjesz hahaha . Prawda w oczy daje co??
    >
    > Ludzie ci tłumacza że jesteś cienki bo straty nie potrafisz przyjąć to tak w skrócie. Ktoś nawet na wykresie ci pokazał
    >
    > Co ty robisz na giełdzie bez podstawowej wiedzy powiedz tym wszystkim ???
    >
    > I ty się dziwisz że ludzie się z ciebie nabijają jak wywaliłeś i nie potrafisz przyjąć tego na klatę tylko płacz.
    >

Zacytuję ci żeby było wesoło:

"Do kogo ty masz pretensje za niewiedzę swoją?
    Wymyślasz spekułe a ludzie się śmieją z ciebie i bardzo dobrze.

Przespałeś 50gr bo nie znasz się wyraźnie ci piszą ,podstaw nie ogarniasz i beczysz teraz.
    NIkt cię do ni czego nie zmusza, zostaw giełdę mądrzejszym ty się do niej nie nadajesz ,raz to brak ci wiedzy,dwa słaba psychika i potem płacz.

Ile jeszcze bedzisz opłakiwać swoje błedy? Wyciągnij wnioski i do nauki a nie potem beczeć po stracie.

Masz nauczkę."

• Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Hahah [46.204.0.*]
    Spokojnie, odkupie od was te akcje po 8 groszy za kilka tygodni
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Wow [195.201.91.*]
    Synek ty miałeś 50groni i nie skorzystales, oddałeś teraz ze stratą.

Daruj sobie grę na gieldzie.
    8gr nie zobaczysz, spytaj mądrzejszych i sprawdz jaka wychodzi WK przy 38 357 326,14.
    Poproś kogoś to ci wyliczy.
    Zobacz jak się kompomitujesz, ludzie maja ubaw z takich a ty dajesz się wkręcać.

Twoja wtopa to tylko twoja wina pamiętaj
    Zobaczcie do czego wtopa prowadzi hahahaha

Dnia 2020-11-16 o godz. 21:24 ~dramat napisał(a):
    > Dnia 2020-11-16 o godz. 21:23 ~dramat napisał(a):
    > > Dnia 2020-11-16 o godz. 21:10 ~Hahah napisał(a):
    > > > Jeden twierdzi że piszę tu co chwilę pod różnymi nickami a drugi mówi że ani jednego wpisu tu nie ma xD
    > > > >
    > > > > Pozdro spółdzielnia, grajki za 5 groszy
    > >
    > > Co boli strata że wyjesz hahaha . Prawda w oczy daje co??
    > >
    > > Ludzie ci tłumacza że jesteś cienki bo straty nie potrafisz przyjąć to tak w skrócie. Ktoś nawet na wykresie ci pokazał
    > >
    > > Co ty robisz na giełdzie bez podstawowej wiedzy powiedz tym wszystkim ???
    > >
    > > I ty się dziwisz że ludzie się z ciebie nabijają jak wywaliłeś i nie potrafisz przyjąć tego na klatę tylko płacz.
    > >
    >
    > Zacytuję ci żeby było wesoło:
    >
    > "Do kogo ty masz pretensje za niewiedzę swoją?
    > Wymyślasz spekułe a ludzie się śmieją z ciebie i bardzo dobrze.
    >
    > Przespałeś 50gr bo nie znasz się wyraźnie ci piszą ,podstaw nie ogarniasz i beczysz teraz.
    > NIkt cię do ni czego nie zmusza, zostaw giełdę mądrzejszym ty się do niej nie nadajesz ,raz to brak ci wiedzy,dwa słaba psychika i potem płacz.
    >
    > Ile jeszcze bedzisz opłakiwać swoje błedy? Wyciągnij wnioski i do nauki a nie potem beczeć po stracie.
    >
    > Masz nauczkę."
    >

• Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Hehe [46.204.0.*]
    Wk 13.8 mln, biorąc pod uwagę zadłużenie
    Ile wg Ciebie jest warta ta spółka?
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Alexx [34.103.240.*]
    Czy ja dobrze widze?

Aktualny kapital spolki 13.8kk PLN, 168kk akcji w obrocie. Daje to 0.08zl na akcje.

Do tego rosnace zadluzenie, spolka nie potrafila zarobic w Q3 2020 ktory byl bardzo przyzwoitym kwartalem dla hotelarstwa - bony turystyczne, praktycznie brak restrykcji w podrozowaniu i lotach miedzynarodowych, Polacy zapomnieli kompletnie o wirusie.

Z jakiego powodu to ma rosnac?
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~atm [5.173.43.*]
    Zmieniają profil działalności na pompy ciepła, nie troluj
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Hyhy [159.69.27.*]
    Juz kolejny watek zalozyl trollik 34.103.240 podszywajac się pod nicka autora tego watku.
    W maju tez trolowal tutaj pod nickami innych osob.

Małpuje niki hyhy

https://m.bankier.pl/forum/temat/8919317
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Rece_opadaja [85.221.142.*]
    Hornigold reit zmienia profil działalności na pompki?
    Pierwsze słyszę,daj mi linka z ta wiadomością.
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~atm [5.173.43.*]
    Przejrzyj komunikaty Berg holding, jeden z ostatnich
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Hyhy [46.204.0.*]
    To jest inna spółka, ten hotelik nie będzie zajmował się pompami ciepła

Hornigold reit SA i hornigold sa to dwie oddzielne i nie powiązane ze sobą spółki, sprawdź w krs
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~atm [5.173.250.*]
    Sprawdź sobie sprawdź, gdzie ma udziały Berg i raporty hornigold też pooglądaj na espi, nazwę podają na zmiane
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Haha [46.204.0.*]
    No to proszę dla wszystkich zainteresowanych podaje na tacy, HORNIGOLD REIT SA i HORNIGOLD SA to DWIE NIE POWIĄZANE ZE SOBĄ SPÓŁKI

Obydwie znajdują się w portfelu BERG HOLDING

https://bergholding.pl/wp-content/uploads/2020/08/sk_berg_holding_strategia_2020-2022.pdf

Mają zupełnie oddzielny adres i wpis w KRAJOWYM REJESTRZE SADOWYM

https://krs-pobierz.pl/hornigold-reit-i28619

http://m.krs-online.com.pl/hornigold-s-a-krs-9203390.html

Nie dajcie się nabrać naganiaczom!
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~XD [46.204.0.*]
    chyba ciebie rodzice kołysali na zmianę, raz w betoniarce raz w taczkach
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~atm [89.64.13.*]
    To samo pkd, prezes, skład. Inny adres owszem i oddzielne wpisy. W komunikatach też nazwy mieszają. Bez obrazy, nie ja mieszam i nie jasne to jest
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~dramat [46.204.0.*]
    No sorry, ale wszystkie espi odnośnie hornigold sa / nexity są publikowane przez Berg holding właśnie z tego powodu. Nie należy mieszać tych spółek bo można się nadziać na haka. Może po zmianie nazwy na nexity będzie łatwiej je rozróżnić.

Hornigold reit SA to sieć aparthoteli, która przyniosła w tym roku prawie 600tys straty z działalności operacyjnej i ktorej realna wartość akcji to obecnie około 8 groszy. Jest tu grupa osób która będzie się niedługo starała w te akcje "ubrać" mało doświadczonych inwestorów, wiec warto dla ich świadomości ta nieścisłość tu wyprostować, a nie pogłębiać.
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~Rece_opadaja [85.221.142.*]
    Oczywiście,że są to dwie różne spolki,gdyby było inaczej to sam hornigold reit dalby espi,ze w cos wchodzi albo jego spolka zalezna,a komunikat byl tylko na berg.
    Dobrzy tu specjaliści sa,nie ma co.
  • Re: Czy już wszyscy oddali??? Autor: ~atm [5.173.240.*]
    Reit nie Reit, oddawać nie chcą, więc nie do końca syf może, czekamy
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.