Piszą tylko o możliwym otwarciu sklepów meblowych , nic o restauracjach i siłowniach. Nawet to otwarcie nie jest pewne bo oczywiście minister zdrowia widzi to inaczej
Idz na siłownię, ćwicz odpowność :) Stąd informacja. Zresztą sprawdzić nie boli, wszak informacja to najcenniejsza rzecz ;) https://www.branzafitness.com/60-klubow-benefit-systems-ponownie-funkcjonuje/
Otwarcie klubów( ok 60 ) przez benefit to dobra informacja dla wyniku finansowego firmy? przecież każde wejście na siłownie posiadacza karty Multisport osłabia zysk. im więcej wejść tym niższy zysk- bo abonament jest stały miesieczny. chyba lepiej jak siłownie są zamknięte, firmy płacą do benefitu abonamenty, a pracownicy/posiadacze kart multisport nie chodzą na treningi?
@sportowiec inwestor Ale zdajesz sobie sprawę że moja karta jest zawieszona od listopada i opłaty za nią nie są pobierane? Zresztą karta mojej kobiety też, a w sumie mój pracodawca zawiesił prawie 50 kart. No ale pewnie reszta płaci bo po co zawieszać....
Sportowiecinwestor - Każde wejście na siłownię posiadacza MS osłabia zysk... Geniusz! :D Dalej tylko płakać Jeśli kluby są zamknięte to ilu pracowników skorzysta z karty? Ergo, skoro prawie nikt to po co za nią płacić? Tym sposobem zawiesza się karty MS = przychód BFT praktycznie zerowy. A koszty? Cóż... po pierwsze koszty stałe idące w miliony złotych. Ale o tym pewnie nie pomyślałeś ;) Oczywiście temat jest bardziej złożony niż tutaj przedstawiony.