Wchodzę do łazienki, myje zęby i tak patrzę A tu stoi...... szampon ONLYBIO ...pytam żonę skąd to ma, a ona mi na to że kupiła w Rossmanie i ..... ŻE TO BARDZO DOBRE SZAMPONY !!!
Nie mam więcej pytań.
Proszę nie wypisywać obraźliwych postów, historia z zycia wzieta , nie po to przytoczona by naganiac !!!
Mam dla ciebie dwie rady.
1. Zmień żonę
2. Nie trać codziennie pieniędzy na akcjach Boruty bo żona zmieni ciebie.
Wybitny z ciebie dawca kapitału koziołku matołku.
Nim wszedłem w inwestycję, to się żony spytałem czy zna tą firmę. Powiedziała mi, że tak i pokazała mi środki czystości onlyEco, które wg niej są bardzo dobre. Ponoć kupiła je pierwszy raz kilka lat temu i tak zostało. . Wiem, że brzmi to jak tanie naganianie, ale "mam i ja" ;-)
Ja kupiłem ten ich super krem do rąk choć nie używam, wczoraj się poparzyłem wrzątkiem i krem Nivea nie pomógł, więc użyłem tego Boruty i odrazu ulga nawet bąble znikały!
Coś w tym jest, nie znam na tym etapie nikogo kto by nie spróbował i nie był zadowolony. U mnie zaczęło się > rok temu i produkty Boruty z nami zostały.
Mnie po szamponie onlybio hydra repair przestała swędzieć skóra głowy i mam w końcu miękkie włosy a nie Szczecinie jak na dziku przez całe życie. Widocznie moje włosy nie lubią chemii