Tak, po trailerze SC wskoczy tu ulica, jeszcze w tym roku. Zakladajac sukces SC oraz projekt typu Far Peak, to pod koniec przyszlego roku dwa zlote beda kiepksim zartem. To moje zdanie naturalnie, nikogo nie namawiam, moge sie mylic jak kazdy.
Ulica już tu siedzi po 2,5 zeta i czeka czy realizować stratę. Pozdrawiam!
Mam nadzieję, że jeszcze pierdnie ta kołderka pod 2,5 w tym roku co bym bez straty wyszedł
Dokładnie, tutaj ulica jest poubierana na różnych poziomach. Sądzę że przy 2-2,5zl jest ich najwięcej, a pewnie jeszcze są jakieś niedobitki za czasów premiery SC gdzie kurs był pod 4zł prawie. Tutaj czeka Was tylko kiszonka
Tu jest problem akcjonariatu. Gdyby zamiast Babieno był tu playway to spółka 5x więcej wyceniana. Spółka jest zdrowa i będzie jeszcze doceniona. Pozdrawiam ifun4all
Dokładnie, Rado. Tu trzeba tylko cierpliwości. To prawda, po latach marazmu. Ja się cieszę, ze jeszcze nie rośnie bo co miesiąc dobieram, co będzie możliwe do momentu trailera SC, który ma być pokazany publicznie najpozniej do końca roku - tak jest napisane w ostatnim raporcie.
Raczej się nie zgodzę, pierwszy teaser SC2 już był. Ten co chce pod to grać to była/jest dobra okazja aby wejść przy tych poziomach a przy 4zl wyrzucić papier Ci co zostali na peronie. Pierwszy SC ledwie się zwrócił po tylu latach. Przypominam to jest indyk, poza tym po porażce 1 części nie wiem czy dwójka nie powtórzy tego. Skoro słabo się sprzedała to znaczy że nie porwała tematyką, wykonaniem i w efekcie po kilkudziesięciu minutach mało kto chciał do niej wrócić. Mi się po 30min znudziła. Odwtorcza do bólu. Nie tego oczekuje dzisiaj gracz w dobie tylu gier na rynku. Nie zainteresuje go przy pierwszym podejściu to już nie wróci.
Bzdura, serial cleaner ma 90% oceny na steam i jest bardzo dobrze odbierana przez społeczność. Makabrra wiemy, że jesteś od zbieracza. Daj Pan już spokój. Chyba, że pracodawca nie pozwala.
Tu chodzi o baze fanow znajacych tytul. Nowy serial cleaners bedzie zupelnie inna gra, i jak dowioza, przy 1 mln graczy znajacych tytul (niewazne, czy grali 5 godzin czy 5 min) mozesz sobie wyobrazic potencjach oraz potencjalna kapitalizacje spolki.
Sposob w jaki piszesz oraz jak aktywny tu jestes swiadczy wyraznie, ze jestes trolem