• Społeczność, jak tam? Autor: ~Sławek [109.173.215.*]
    Kochane bakierowicze, jakie ogólne wrażenia z raportu?
    Ja jestem zaszokowany pozytywnie Decathlonem. IMO to big deal!
  • Re: Społeczność, jak tam? Autor: ~as [92.192.110.*]
    ja tam dokupuje w poniedzialek jakis konkretny pakiecik, nie jest to na pewno koniec rozwoju firmy wiec chetnie zainwestuje
  • Re: Społeczność, jak tam? Autor: ~Insider [37.248.212.*]
    Raport wynikowo nie zaskoczył - poziom przychodów był przecież znany. Najlepsze wiadomości to niewątpliwie potencjalna współpraca z Decathlonem oraz wejście na rynek Rosji oraz Indii .
    Aktualne wyniki dają podstawę do wyceny co najmniej na poziomie 4-5 zł. Uwzględniając jednak wskaźniki wyceny dla e-commerce (znacznie wyższe niż średnia rynkowa) oraz rozwój firmy, to całkiem realny wydaje się nawet szacunek SimplyWall - wyceniają akcje SFD na ponad 28 zł !
  • Re: Społeczność, jak tam? Autor: ~RafalZ [31.60.245.*]
    Decathlon Decathlonem fakt informacja bardziej marketinogowo wartościowa.
    Dla mnie wejście na rynek rosyjski i indyjski tworzy ogromne mozliwosci wzrostu.
    Fajnie ze te dwa rynki wybrało SFD ponieważ wiele polskich firm odnosi wielkie sukcesy ze swoimi produktami.
    Min. TZMO producent podpasek Bella.
    W Rosji na podpaski mówią Bella.
    Życzę żeby na odżywki mówili AllNutrition.
    Tymczasem mamy C/Z po trzech kwartałach!!!! 12 czyli wycena śmieszna.
    Po trzech kwartałach mamy również dywidendę min. 0,06 zł pewna jak w banku zgodnie z opublikowana polityka.
    Mój model wycenia SFD w tym momencie wyżej niż Oponeo.

Pozdrawiam.
    Życzę cierpliwości i jak najdłuższego trzymania akcji. Jak to Warren Buffet mówi dobre akcje kupuje się na zawsze.
[x]
SFD -0,32% 3,09 2025-09-29 16:40:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.