• Wał Autor: ~2vim [83.12.34.*]
    Zarząd Emitenta podjął decyzję o odwołaniu poprzedniej opublikowanej prognozy wyników finansowych.
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/37696379,btc-studios-sa-54-2020-stanowisko-emitenta-w-sprawie-prognoz-finansowych-na-lata-2020-2024
  • Re: A mi się podoba bo sa transparetni Autor: ~Dobrze [31.41.82.*]
    Kto nie pracował w businessie ten nie wie.. gorzej byloby gdyby nie poinformowali
  • Re: Wał Autor: ~PanReplay [185.191.206.*]
    Ręka w górę kto zaskoczony?
    A jeszcze kwartał temu twierdzili, że nie doszacowali i będą podnosić prognozy!!
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BTC-STUDIOS-S-A-Informacja-o-planowanej-rewizji-opublikowanej-prognozy-wynikow-finansowych-w-zwiazku-z-ich-niedoszacowaniem-7944015.html
    Po pierwszym i jedynym lockdownie
    A fe, kłamczuchy
  • Re: Wał Autor: ~Powodzenia [31.41.82.*]
    Bez przesady. Chyba celem ich udziałowców jest Maksymslizacja wartości spółki i generowanie zysku po okresie developingu. Lepiej się przyznać jak zmiana i to zrobili. Dla mnie dużo zyskali dzieki temu.. ja sobie skupię po taniości od Was i sprzedam za 5-10x wklad za rok może 1,5 roku
  • Re: Wał Autor: ~Mortimer [89.64.86.*]
    "Wał , kłamczuchy, no jak to jeszczenie są gigantami" :P genialne te teksty . Tak, niedoszacowali. I opublikowali bez ściem, wiadomo na czym stoimy. Zobaczcie że tak na dobrą sprawę ta spółka jest jeszcze mocno zakamuflowana, nie ma dyskusji w gamingowym świecie o btc studio...jest bloer, cd projekt, oml, creepy jar, drageus etc etc...siedzimy z innym modelem w krzakach tak na dobrą sprawę. Fajne umowy i pomysly, problemy po drodze. Kto wysiada to ja chętnie w miarę mozliwosci biorę, chetnie poczekam, ale wysiadać nisko :P
  • Re: Wał Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    Poza tym poważni ludzie w Radzie Nadzorczej pilnują rzetelnego poważnego raportowania.
  • Re: Wał Autor: ~PanReplay [185.191.206.*]
    Puszczaj ten raport misiu zamiast trolować, czekamy !
    Nie ma dyskusji o spółce bo nie ma o czym dyskutować.
    Wał, balon, wydmuszka, macrogames 2 i wszystko w temacie
    Hahaha..juz wrócili ci od mgames..dalej będą wałkować ..no genialne. Ale spoko, tansze papiery moze będą :P
  • Re: Wał Autor: ~Kaszaanka [89.64.4.*]
    Kasa na koncie się skończy za 3 miesiące a później wywalanie papieru przez Pana Wojtka i będzie mgs bis.
    Na obietnicach w espi się kończy.
    Brak przychodów z gier.
    Niestety, zainwestowałem 30k ale to był błąd...
    ...sprzedaj :-)
[x]
BTCSTUDIO -26,47% 0,25 2025-12-17 11:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.