• Wyniki Autor: ~Dobry [83.26.174.*]
    Jak oceniacie? Dla mnie oczywiście na plus.
  • Re: Wyniki Autor: ~Ro [37.47.54.*]
    Dla mnie bomba, brawo Panie Osiecki.maszyna się rozpędza, trzymam kciuki.
  • Re: Wyniki Autor: ~pono2000 [46.223.142.*]
    Dla mnie też , ciekawe czy bedzie mniała znaczenie na kurs.
  • Re: Wyniki Autor: ~Ro [37.47.63.*]
    Jak dalej będą lecieć w tym tempie to za 2020 może być nawet 11 mln, co przy zmniejszonej ilości akcji wysrubuje wskaźniki tak, że nawet ślepy by Altusa zauważył. Martwi mnie brak komunikatów co dalej-mieli zmieniac branże, a tu cisza...Bo chyba największy gamoń już chyba nie wierzy że Altus pójdzie do piachu.Chociaz patrząc na wyniki, może niech nie zmieniają nic...co do kursu-tu już nie ma miejsca na spadek, ten ostatni na 0,6x to taka ustawka że aż miło popatrzeć. Ja trzymam przynajmniej do wartości księgowej...
  • Re: Wyniki Autor: ~Dobry [83.26.174.*]
    Kurs.predzej czy później pójdzie w górę. Ciekawe kiedy wyrok o zwrot kasy z GB
  • Re: Wyniki Autor: ~DannySon [89.206.58.*]
    Wyniku faktycznie dobre jak na bieżącą sytuację. Szkoda tego roku i sytuacji z GB, bo kurs byłby bardzo wysoko...
    Co do wyroku, to tutaj jeszcze wiele miesięcy przed nami, odwołania itd.
    Przy czym nie wyobrażam sobie innego wyniku jak oddalenie wszystkich żądań GB.
  • Re: Wyniki Autor: ~ro [37.47.22.*]
    kasy za GB (i oczywiście odszkodowania za zniszczenie spółki) to chyba przy obecnej władzy nie zobaczymy...
    Też mi się wydaję, że do tego jeszcze długa droga. Niestety rozwalone sądy przez władzę, COVID oraz że jest to sprawa polityczna nie pomaga w szybkim procedowaniu kwestii.

Niemniej akcje spółki warto mieć. W szczególności kupione na tym poziomie.
  • Re: Wyniki Autor: ~Ro [37.47.29.*]
    Sam się zastanawiam nad zwiększeniem pozycji, co prawda kasa zamrożona na kilka miesięcy, ale zysk pewny.widac że na tych poziomach nikt nie chce oddawać(niestety kupować tez, ale to kwestia złego postrzegania spółki, które będzie się zmieniać wraz z kolejnymi raportami).
    To fakt, wycena spółki cierpi na niepewności związanej z sytuacją z GB. Jednak jak widać po ostatnim raporcie sytuacja się normalizuje. Jeśli raport za 4KW pokaże tendencję wzrostową przychodów kurs bardzo szybko powróci do poziomu >2PLN. Natomiast pierwsze pozytywne sygnały w temacie GB wywinduja wysoko kurs, ale na to jeszcze trzeba czasu, sporo czasu...
[x]
ALTUS 0,66% 3,06 2025-12-19 15:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.