• Strata zamiast zysku Autor: ~Rola [83.28.219.*]
    Strata netto w III kwartale. Czy to początek poważnych problemów?
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Dan [31.0.70.*]
    Ty czytałeś raport czy tylko tak pidziesz dla zabawy 13 w piątek?
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Z drugiej strony dlaczego niby mieliby wykazywać zyski duże do końca roku ??? Emisja obligacji uplasowana. Część mieszkań można przekazać klientom w przyszłym roku, bo teraz pandemia itd.. a częściowy zwrot nadpłaconego podatku za 2020 przyjdzie na rachunek z urzędu skarbowego po rozliczeniu rocznym.
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Rola [83.28.219.*]
    Dnia 2020-11-13 o godz. 09:17 ~Dan napisał(a):
    > Ty czytałeś raport czy tylko tak pidziesz dla zabawy 13 w piątek?

Czytałem. Policzyłem też wyniki z poprzednich kwartałów. Tak się składa, że jestem dobry w liczeniu cyferek. Mam tak od dzieciństwa.
    Jest strata netto w III kwartale. Czy masz jeszcze jakieś pytania?
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Dan [31.0.70.*]
    Zadzwoń do zarządu dlaczego roztrwonili 5 mln, a przecież mogli skupić akcje? Zapytaj jeszcze czy mało zarabiają skoro potrzebne im są miliony, a tak byłby zysk a jest stratą. Kiepski jesteś w cyferkach, bo gdzie jest kasa ze sprzedanych mieszkań za 3 kw ?
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Rola [83.28.219.*]
    Ty, nie ja, jesteś kiepski w cyferkach, albo kłamczuszek, jedno z dwojga. Może skup akcji własnych rozliczany jest z PKO BP na bieżąco. Napisałem tylko o fakcie, czyli stracie netto w III kw. Nic więcej. Nie próbuję dociekać na co poszła kasa ze sprzedanych mieszkań, może na rozliczenia z PKO BP, może na zakup gruntów. W IV kwartale spodziewam się podobnych działań ze strony Spółki. Zysków na dywidendę już wystarczy. Może spróbują przejąć Budimex Nieruchomości i zwiększyć skalę działalności, kto wie...
  • Re: Strata zamiast zysku Autor: ~Hm [5.173.128.*]
    izraelska spółka ciągnie ostro w górę. Już 1,82. Cel 2
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.