• raport za Q3 Autor: ~3nadel [83.6.132.*]
    Woow, nie było informacji o przesunięciu, czyli pierwszy raport od lat w pierwotnie ustalonym terminie 13/11/2020???!!!
    No to kto odważy się i obstawi główne wsakaźniki? Ja myślę, że ten będzie jeszcze pokazywał stratę, ale następny, no góra 21Q1 będzie przełomowy. Oczywiście to tylko moje domysły.
  • Re: raport za Q3 Autor: ~hej [212.160.172.*]
    Spółka szacowała, że pierwsze zyski będą w 21r więc trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Teraz najważniejsze żeby raport w ogóle się pojawił :)
  • Re: raport za Q3 Autor: ~3nadel [83.6.132.*]
    No, mam nadzieję, że covid ich nie dopadł, bo od 21.10 cisza jak makiem zasiał. Nic się nie dzieje?
  • Re: raport za Q3 Autor: ~marcinb [83.30.175.*]
    Spółka dopiero co wychodzi.
    Teraz będą wahania 0,9-0,5 nawet. Pierwsze zyski na giełdzie za 2 lata, spółka w raportach też pierwsze zyski pokaże najszybciej za 1,5 roku. Tak to wygląda- czas potrzebny dla dobrego produktu to 2 lata właśnie. Od fazy projektowej do odcinania kuponów. Oni już produkt mają...
  • Re: raport za Q3 Autor: ~3nadel [83.6.132.*]
    Nic niespodziewanego się nie pojawiło. Papierki do kuferka i zapominam na rok, może dwa. Ja stąd znikam, ale cierpliwym mówię: Do zobaczenia!!!.
  • Re: raport za Q3 Autor: ~mmm [5.173.74.*]
    Ja to oceniam jako inwestycje długoterminową. Chociaż raport dużo lepszy niż się spodziewałem. Akcje kupione za około 1 zł spokojnie poczekają kilka lat. Poczekają do kursu co najmniej 10 zł. Kilka, kilkanaście takich spółek i mogę być spokojny o przyszłość. Tak więc piszcie sobie co chcecie mnie to nie rusza. Nawet nie będę tego czytać. Miłego pisania życzę osobom które nie mają akcji a piszą z troski o moje pieniądze.
    Nie musicie się już o nie martwić. Pewnie kamień spadł wam z serca.
  • Re: raport za Q3 Autor: ~2020 [37.47.140.*]
    Szkoda tylko że nic nie wspomnieli o przetargu w którym partycypowała netia.
    Pzdr
  • Re: raport za Q3 Autor: ~Tamara [37.47.35.*]
    Po lekturze danych:
    1.Topnieje forsa jak śnieg w maju.
    2. Należności wyższe niż obrót. Czy to oznacza, ze klienci nie płacą? Warto sprawdzić.
    3. Bez zwrotu podatku i przy tych kosztach generowanych przez Zarząd będzie bardzo trudno pozytywnie myśleć o przyszłości.
  • Re: raport za Q3 Autor: ~marcinb [83.30.175.*]
    Wspomnieli. Przeczytaj raport. Nie dosłownie "per Netia" ale jest o tym mowa. A o Netii swoją drogą też jest mowa.
    Hej.
    Nie znalazłem nic o tym kontrakcie co pisali w poprzednim raporcie.
    Co miała to partycypować netia i wierzytelność.
    Pzdr
  • Re: raport za Q3 Autor: ~hp [83.30.203.*]
    Samo opublikowanie raportu i to w terminie to duży sukces:)
  • Re: raport za Q3 Autor: ~Baca [83.26.175.*]
    Sukces sukcesem , ale handlu nie ma .... gdzie jest fund i inni , powinni brać tanie papierki ,,, kurs powinien śmigać powyzej zeta , a tutaj co ,,, warzywniak !!!!
    Hej.
    Ciekawe czy akcje z zabezpieczenia pójdą w rynek (czy jak chciał to zrobić ze swoimi były prezes) do inwestora strategicznego.
    pzdr
[x]
UNIFIED 26,32% 0,24 2026-04-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.