Woow, nie było informacji o przesunięciu, czyli pierwszy raport od lat w pierwotnie ustalonym terminie 13/11/2020???!!! No to kto odważy się i obstawi główne wsakaźniki? Ja myślę, że ten będzie jeszcze pokazywał stratę, ale następny, no góra 21Q1 będzie przełomowy. Oczywiście to tylko moje domysły.
Spółka dopiero co wychodzi. Teraz będą wahania 0,9-0,5 nawet. Pierwsze zyski na giełdzie za 2 lata, spółka w raportach też pierwsze zyski pokaże najszybciej za 1,5 roku. Tak to wygląda- czas potrzebny dla dobrego produktu to 2 lata właśnie. Od fazy projektowej do odcinania kuponów. Oni już produkt mają...
Ja to oceniam jako inwestycje długoterminową. Chociaż raport dużo lepszy niż się spodziewałem. Akcje kupione za około 1 zł spokojnie poczekają kilka lat. Poczekają do kursu co najmniej 10 zł. Kilka, kilkanaście takich spółek i mogę być spokojny o przyszłość. Tak więc piszcie sobie co chcecie mnie to nie rusza. Nawet nie będę tego czytać. Miłego pisania życzę osobom które nie mają akcji a piszą z troski o moje pieniądze. Nie musicie się już o nie martwić. Pewnie kamień spadł wam z serca.
Po lekturze danych:
1.Topnieje forsa jak śnieg w maju.
2. Należności wyższe niż obrót. Czy to oznacza, ze klienci nie płacą? Warto sprawdzić.
3. Bez zwrotu podatku i przy tych kosztach generowanych przez Zarząd będzie bardzo trudno pozytywnie myśleć o przyszłości.
Sukces sukcesem , ale handlu nie ma .... gdzie jest fund i inni , powinni brać tanie papierki ,,, kurs powinien śmigać powyzej zeta , a tutaj co ,,, warzywniak !!!!