Jutro wyniki za 3 kwartal i smiech na sali, bo pisza, ze jeslij beda slabe, to spadnie. A niby co innego robi z 26 Syfy i bankruty po spadku 70 procent odbijaja i to konketnie a ten po spadku prawie 90 procent nie mial jeszcze odbicia
To kup a nie piszesz głupoty. Tu 50k wystarczy aby ruszyć kursem. Ja akurat teraz nie mam wolnych środków na tą spółkę. A tyle spadło przez was idioci, to wyście stratowali ten kur do obecnego poziomu. I robiliście to wręcz na wyścigi.
Niestety masz racje kolego. FF to 10 procent, wiec z kursem mozna robic co sie tylko podoba. ja czekam cierpliwie, bo dla mnie wskaznik akumulacji jest swiety i na krotkich interwalach wskazuje na szal zakupow a jak wiadomo wszystko zaczyna sie od krotkich
czy konsolidacja z sierpania przypomina wam tą z ostatniego misiąca trwała identycznie po mega wybicie czy tym razem będzie powtórka z rozrywki? niebawem się przekonamy
widocznie jeszcze tego nie zrobili ale sprzedawać przy obecnych cenach nie warto konsolidacja miesięczna się kończy podobnie jak to miao miejsce w sierpniu i kwetstia jeszcze kilku sesji a się zacznie
Moim zdaniem, to juz nikt nie wywala, jest tylko sztuczne zanizanie, przewalaniem miedzy rachunkami, by poki sie da, pozbierac jeszcze po mega promocji. Akumulacja na H1 siega zenitu a jsk wiadomo zawsze zaczyna sie wszystko na krotkich interwalach
Facet, jak pisalem, jest to ewenement, gdyz na innych smieciach zarobilem na solidnych odbiciach, jak ostatnio na ciasteczkach i tutaj takze sie doczekam. Im dluzsza konsolidacja, tym wieksye odbicie.