• M-bank niedoszacowany. Autor: ~BigBadUglyBroker [37.47.179.*]
    Pomimo wszystko banki wychodzą obronną ręka z kryzysu. Wystarczy spojrzeć na bardzo dobre wyniki finansowe. Żałuje, że nie udało mi się wskoczyć w M-bank kilka dni temu kiedy notowania spadly do ok 120. Ale przy 160 reż bedzie dobry zarobek.
  • Re: M-bank niedoszacowany. Autor: ~Gość [109.241.34.*]
    Kiedy postów od trolli spadkowych na forum jest 70%> to zawsze są wzrosty. To najlepszy wskaźnik bo to oznacza, że ulica oddała prawie wszystko co miała i teraz się produkuje na forum. Im więcej patoli tym bardziej trzeba ładować do wora. A będzie tego smrodu coraz więcej bo wzrasta liczba tych co umoczyli sprzedając tydzień temu z ogromną stratą. Jak kurs się mielił w okolicach 180-200 to tu były 2-3 posty dziennie. Teraz siedzą od rana do wieczora i rwą resztki włosów z pustych łbów pisząc bzdety. Za rok to tu będzie 300 zeta za papier. Rakieta na wszystkich bankach wystartowała.
  • Re: M-bank niedoszacowany. Autor: ~real [31.60.48.*]
    A pod co ma tak rosnąć? Szczepionka w przyszlym roku. To oznacza ze przed nami lockdown albo w najlepszym razie taki marazm jak teraz. Akcje spolki ktora .ma produkowac szczepionke spadaja i nawet jakos specjalnie nie wzrosly a na bankach nieuzasadniona radosc. Ile tego palowa starczy na wzrosty. Mysle ze juz jest rezerwa. Jutto pod koniec dnia niestety realizacja zyskow. A jest co realizowac jak sie za 120 bralo. To jest rzeczywistosc. Nie zadne naganianie
  • Re: M-bank niedoszacowany. Autor: ~zibi [46.204.18.*]
    oj tylko że ta rakieta nie ma paliwa ,ja sprzedalem kupilem po 120 i 151 poszlo po 170 .wchodzę w inną branże tutaj już będzie kiszka ,może wzrośnie albo i nie .Mbank to już nie to co było wcześniej ,oni zbyt duże mają parcie na politykie a to dla nich może sie marnie skończyć ,dużo się słyszy złego o ich głównym akcjonarjuszu .Zobaczymy ja nie mam ale kto wie co bedzie za x czasu.A co z karą za frankowców inne banki już dostały a mbank ?
[x]
MBANK 4,87% 1 250,00 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.