Dnia 2020-11-11 o godz. 20:45 ~Sheep napisał(a): > Gdy raport i info o kolejnej umowie z Ministerstwem ukażą się tego samego dnia?
Zaćmienie Słońca? Czy Księżyc pokaże nam swoje nieznane oblicze? A może wpadnie ktoś z obserwatorów czwartej setki rankingu bankier.pl? Albo na poczet przyszłych zysków ITL kupi komputer droższy niż 3.000, zł netto.
Kto wie - wszystkie opcje są na stole, cytując klasyka.
Pamiętam jak Aitona, ale dla czystej spekuly na telekom zbierałam na wiosnę.Tez był nisko w rankingu A jak ładnie poszło? Tylko szkoda że wyniki kijowe. InteliWise nie ma takich problemów.
Dnia 2020-11-11 o godz. 22:07 ~Sheep napisał(a): > Pamiętam jak Aitona, ale dla czystej spekuly na telekom zbierałam na wiosnę.Tez był nisko w rankingu A jak ładnie poszło? Tylko szkoda że wyniki kijowe. InteliWise nie ma takich problemów.
Erskine pisał fajne rzeczy, nawet komunie się podobały. Nie szalej z 10k. Ostatni sprzęt kosztował ok. 3k - ze dwa lata temu. Był nawet komunikat.
Sądziłam że masz ambicje zmusić Zarząd by wykazywał jakieś środki trwałe a jak będzie mniej nizy 10 k to nie masz szansy nawet.
A cóż to za komp za 3 tyś? Taki do zdalnego nauczania chyba, no może być też chodzony za 3 też...
Dobranoc Mruczus i Ruruś i Radość.
Jutro ważny dzień na całej giełdzie i do tego jadę do marketu budowlanego. Może jakiegoś przystojniaka od rur poznam? Zawory będę kupować :))
Cześć zawory extra nówki sztuki nabyte. Jeszcze tylko Pan z Uprawnieniami i załatwione. Szpec ma zrobić tak by nic nie popuszczało. W końcu tani nie jest.