• Vrg to dobra spolka Autor: ~Dzidek [188.146.227.*]
    Wczoraj ja napisał że vrg najszybciej spada i najwolniej odrabia.
    Proponuję wziąść kalkulator i zacząć liczyć.
    Vrg buja się w okolicy 2,55-1,9. I jestem pewien że do końca miesiąca przebije 2,55.
    Ccc 60-37 i też pewnie wróci w okolice 60 do końca miesiąca.
    Każdy może wyrazić swoją opinię i pluć na spółkę. Ale czy ktoś przeprosi, jak w maju będzie tu 4zl albo 4,5?
    Oczywiscie nie wiem czy będzie tu w maju 4 zł. Ale myślę że szybciej będzie tu 4 zł niż na ccc 100 zl.
    A wtedy co, vrg dalej śmieć
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~MEGI [5.173.176.*]
    NARESZCIE KTOS MYSLI PODOBNIE JAK JA.TE MIALCZKI UTYSKUJACE NA VRG MNIE DOBIJAJA.JAK KOMUS NIE PASUJE VRG TO PO CO TRZYMA
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~Oko [37.248.127.*]
    Tylko 4 ??? Przecież sama Vistula była po 5,40 A gdzie Bytom za który cudowny zarząd zapłacił 2.8 za akcję??? Tu będzie 100 jak nic!!!
    buahahahaha
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~Dzidek [188.146.227.*]
    Oko jest bessa. Poczekaj, rok dwa będzie i po 5,4...
    Ale póki co myślę że maj czerwiec jest bardzo realne 4 zl
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~Jan [79.186.236.*]
    Na VRG o kursie decydują główni akcjonariusze, jeśli się nie jest jednym z nich to o kursie nie ma sensu się wypowiadać. Ale też główni akcjonariusze nie wypowiadają się na forum i nie zdradzają swoich planów.
    Jan, nie jestem głównym akcjonariuszem tylko drobnym inwestorem, który aktualnie jestem na minusie na akcjach vrg, ale dopóki nie sprzedam to jest to potencjalny minus, a zamierzam zarobić.
    I potrafię myśleć....
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~oko [188.146.96.*]
    Dzidek, życzę Tobie i wszystkim zarobków , ale powiem Ci tylko, że nie tak dawno, na próchniku, też była tylko wirtualna strata i ludzie czekali aż zarobią, a jak się skończyło pewnie wiesz!
    Oko.
    Osobiście współczuję akcjonariuszom próchnica.
    Ale cześć kapitału mogli uratować gdyby wcześniej podejmowali jakieś działania. Usredniajac...
    Dlatego napisałem, że tu usredniajac też można już wyjść na swoje. Tylko z drugiej strony, spokojnie vrg to nie bankrut...
    Ale jak ktoś ma słabe nerwy. Proponuję niech usredni, sprzeda cześć po 2.6 i odkupi po 2.
  • Re: Vrg to dobra spolka Autor: ~vrgtoruńskisyf [77.253.173.*]
    niezmiennie syf i śmieć zdanie moje pozostaje na etapie śmiecia i syfiastego sterowanego z Torunia łajna
    To sprzedaj po co trzymasz idź na covidy albo allegro. To może odrobisz...
[x]
VRG -0,41% 4,82 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.