Zarząd Onico S.A. w restrukturyzacji z siedzibą w Warszawie (dalej "Spółka", "Emitent"), w nawiązaniu do raportu bieżącego EBI 1/2020 z dnia 9 stycznia 2020 roku informuje o wstrzymaniu publikacji raportu okresowego za III kw. 2020 roku, którego publikacja była zaplanowana na dzień 13 listopada 2020 roku.
Haaaa kapitały ujemne to nie od dziś wiadomo Bo spółka otarła się o bankructwo Ale przychody ponad 14 baniek praktycznie od zera Aktywa wzrosły o 9 baniek Spolka zapowiada skokowy wzrost przychodów w 4 kw Czekać a niedługo pojawią się zyski tylko trzeba znać branżę i biznes paliwowy
A propo z raportu wynika że żaden z udziałowców nie zmniejszył zaangażowania
Przychody nie są ze sprzedaży gazu. Ta no właśnie. Wystarczy znać. Rynek, regulacje i obowiązki. Urzędy ich wcześniej czy później dobiją zaszlymi karami
Spółka w raporcie przedstawiła jakie maksymalne kary Może zapłacić Ale do tego droga daleka o ile mnie pamięć nie myli To maksymalnie 800 tyś więc to nie jakąś bajońska suma Zaznaczam jeżeli!!!!!
oszacowano maksymalną kwotę kar przez obie te instytucje!!!
Obecnie żadne postępowanie się nie toczy dlatego nie można określić czy i w jakiej wysokości mogą być ewentualne kary i inne obciążenia. Ponieważ wynik ewentualnych postępowań nie jest znany spółka może podać jedynie poziom możliwych kar – 806 685,10 zł
Void więc nie zniekształcaj faktów od ponad roku zniechęcasz!!!!!
Nie zarejestrowałem odblokowania ;-) Zwróćcie proszę uwagę na coś innego - TARCZA PODATKOWA..... :-) Ko został ze starej gwardi? Ja ciągle mam część akcji :-)