• Jak jutro? Autor: ~Onnn [31.0.33.*]
    Startujemy i konczymy? Start meta
  • Re: Jak jutro? Autor: ~ten [89.64.2.*]
    Zobaczymy, dziś bardzo szybko zniknęły te akcje. Spółdzielnia nawet się chyba nie spodziewała takiego obrotu sprawy. Najniższe zlecenie sprzedaży w arkuszy na zamknięciu to 20. Ja bym jeszcze coś dokupił.
  • Re: Jak jutro? Autor: ~Aln [78.88.172.*]
    To co? Obstawiamy? Hmmm ja obstawiam mocne otwarcie potem rypnięcie i zamek na lekkim plusie. Dół spodka się uformuje w przedziale 19-20 koniec listopada subtelne wzrosty. Szacunki pierwsze polowa grudnia - styczeń odlot rakieta!!
  • Re: Jak jutro? Autor: ~Gepeto [37.47.63.*]
    No tak jutro wszyscy przestaną testować oj ten owczy pęd dzisiaj będzie się czkawką odbijał
  • Re: Jak jutro? Autor: ~Pierre_Doliński [91.206.244.*]
    Zastanawia mnie bezdenna głupota bezmózgiego motłochu tzw"inwestorów", jak to owczy pęd zwalił przy okazji spółki produkcyjne nie związane z lekami/testami na cowida: np Merca i Harpera

A poza tym przecież aby zaszczepić kogokolwiek najpierw trzeba wykonać test czy jest zdrów. Nie szczepi się ani chorych ani nosicieli bo to by ich dobiło, a jeśli nawet nie to po co ? Szczepionka będzie kuresko droga.
    Poza tym proces szczepienia potrwa z rok.....czyli w skali głupiej polskiej giełdy wieczność
  • Re: Jak jutro? Autor: ~ten [89.64.2.*]
    Ja sprzedałem część Harpera tylko po to by dokupić Blirta. Ale robiłem to od rana wypuszczając pakieciki po 100 szt. przy 17,10-17,15 PLN. Liczyłem że wykorzystam jutro albo albo pojutrze. To co się odwaliło w związku z tą szczepionką było całkowitym resetem. Trochę hajsu sobie zostawiłem na CD Project, ale było warto moim zdaniem wejść dziś w Blirta bardziej.
  • Re: Jak jutro? Autor: ~Aln [5.173.49.*]
    Hehehe kufaja ja tez właśnie mozdze co tu jeszcze opierdzielic żeby leszczom papiera zawinąć jak tak jeszcze się wyłożą, ot moja jedyna zagwozdka - co sprzedać Żeby blirta leszczowi zawinąć!??!??? Orlen dino xtb rainbow??? Doradzicie??
  • Re: Jak jutro? Autor: ~Marta [89.64.36.*]
    https://www.google.com/amp/s/zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8002712,pfizer-koronawirus-szczepionka-covid-19-zakazenia.html.amp chyba dziś była promocja, cieszę się, że dokupilam - szczepionka działa 28 dni... a paniki tyle
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.