Jakość komentarzy świadczy o tym, że schłodzenie nastrojów i kursu pewne. Po korekcie na gpw dalsze spadki, a wy tu widzicie spółkę światową. Zejdźcie na ziemię, nawet strony po angielsku nie ma a podniecacie się jakby za miesiąc sfd miał być unicornem na Nasdaq-u. Litości ;) Bessa, zamknięte kluby fitness i ograniczanie wydatków konsumenckich. To nas czeka w najbliższym czasie. Co niektórych będzie bolało, oj będzie. Najlepsze komentarze o jakimś kremie orzechowym. Po prostu miliardy przychodu z kremu. Moja babcia już zamówiła na cały rok...
i jeszcze te dziecinady z TKO. Jeśli to działa to mamy przedszkolaków na pokładzie. Gorzej jak komuś internet padnie i nie zdąży wycofać. Najwyżej pobiegnie po papier wiadomego przeznaczenia :D
(Tutaj proszę państwa mamy przykład trolla forumowego, leszcza peronowego. Sprzedał akcje za 3zł A te akcje na chwile spadły na 2.9 ale nadal są powyżej 3zł. Ten Pan bardzo żałuję że sprzedał za 3zł, A nie dzisiaj za 3.06zł i bardzo głośno krzyczy by wyrazić swój żal)
Czytając Twój post odnoszę wrażenie ze nick nie odnosi się do zasobności porfela tylko do masy ciała. Polecam jednak trzymac dobrą formę fizyczną bo wpływa to także bardzo pozytywnie na umysł.
Do zamówien z wysp jest Amazon. Pewnie nie analizowałes cen, więc podpowiem Tobie ze ceny na Amazon sa znacznie wyższe niż na stornie SFD.PL i pokrywa to w całości prowizje pobierana przez Amazon.
Na polskim rynku za to przeanalizuj ilość komentarzy na opineo.pl Podpowiem Tobie również ze przez pierwsze 9 dni listopada jest ich 23 % więcej niz przez pierwsze 9 dni pażdziernika.
Mogłes w czerwcu kupowac po 0,4 zł, a nie siedziec wystraszony z gotówką i modlić sie o krach.
Od marca trwa hossa. Głownymi beneficjentami tej hossy będą spółki typu value, z bardzo prostej przyczyny. Obligacje, lokaty bedą zerowe lub nawet ujemne. Stabilny kapitał bedzie lokował srodki w spółki regularnie płacące dywidenę.
SFD wzrósl w tydzien 50 % wiec siła rzeczy moze pojawic sie krotkoterminowa korekta, ktora nalzey wykorzystac do zwiekszania pozycji.
W przyszłym roku SFD będzie wyceniane na poziomie Oponeo.pl
bardzo boli? Papier się przydał :D Poważniej kierowałem się zarobkiem. zrobiłem pompkę i wam oddałem towar. Jest szczepionka i wszystko za chwilę wróci do normy a wy jeszcze tego nie zauważyliście?
co się skończy? kolego zastanów sie co mówisz, model biznesowy i nowe kanały sprzedaży zostaną i dzięki pandemii wiele osób się tego nauczyło... myślisz ze sfd będzie mieć gorsze wyniki? :) nie widzę podstawy :)
to kup sobie krem orzechowy na przeczyszczenie zwojów. Model biznesowy wypalił z powodu covida. Myślisz, że nadal będą wzrosty po 160% r/r? W sumie możesz myśleć co tylko chcesz. Twoja kasa, twój problem. Popatrz na inne spółki. Cały rynek się myli, ale ty masz rację?
cały rynek? bo ktoś wywalił kilkadziesiąt k? stary nie obrażaj mnie bo jesteś za cienki i ksywką nic nie nadrobisz. Nikt nie mysli ze bedą rosnąc po 160% no chyba ze ty :) wyleszczyles sie twoja strata ;p
Sądząc po twojej wypowiedzi to nie odkupiłeś dzisiaj. Ja natomiast dzisiaj dokupiłem i na koniec dnia jestem wyżej na SFD niż w piątek. Zobaczymy kto będzie miał rację za parę dni, Ty bez akcji czy ja dokupując dzisiaj akcje.
Ta spółka będzie na lata pod dochodowe dywidendy. Jak drze ryja na forum ktoś kto sprzedał i chce teraz kilkanaście groni taniej odkupić od frajerów na których liczy,że się pojawią po jego "drogocennym wpisie" to wniosek jest jeden, trzeba koniecznie dokupować za wolne środki.
Leszczyku odezwij sie w piatek, mokre majty bo spadlo z 3 na 2,7, a i tak sesja zakonczyla sie na 2,9, dzisiaj cos innego bylo grane, a na sfd sa tak male batony ze wystarczy kilka dobrych wejsc i kurs przebija 4zl, moze nawet 4,5, w okolicach raportu moze byc do tego idealna okazja
Haha, frajerze dardanelski, jeśli to nie marna prowokacja i to co piszesz to prawda, to za pare dni będziesz łkał rzewnymi łzami I rozbijał ostatnią świnkę-skarbonkę żeby kupić chociaż kilka akcji galopujących pod 10 zeta/szt:)))
Brednie. W fomu ludxie ćwiczą i kupuje dalej farmacje tym bardziej ze maja sklepy internetowe
Jak ktos zażywal to dalej to robi 8 nie ma znaczenia czy ćwiczy na silowninl czy w domu.