Gry miały wyjść do końca roku, info o zmianach dopiero w raporcie, zero oficjalnych komunikatów, HFC nawet nie ma konkretnego terminu a o grze do dzisiaj nic nie wiadomo, poza trailerem, który tradycyjnie jest produkowany w plw gdy gra jeszcze nie istnieje, wiem, że wszyscy tu ubrani, ale jak się nie zna spółki i się wchodzi to tak to się kończy
ZegarmistrzCzasu chyba od wczoraj jesteś w temacie gamingu skoro uważasz że przesunięcia premier gier to coś rzadko spotykanego. Idź na forum CDR troluj ze cyberpunk miał być w kwietniu. Albo krzycz że wiedźmina o rok przekladali i dlatego to spółka do doopy.
Jeśli spółka potrafi stwierdzić że jednak potrzebuje więcej pracy aby gra była lepsza to niech przekładają zamiast wydawać bubla
Hahahahaha data premiery ACS na steam to 05.02.2020 r. (widoczna na steam od kilku tygodni)a i Prezes również wspominał o tym przesunięciu w październikowych aktualnościach. Gościu ty nie masz pojęcia o tej spółce ale wiem że każdy chciałby dokupić w dobrej cenie, bo CFG to zdecydowanie czarny koń 2021 roku.
Niestety znam ją najlepiej na tym forum, wiesz co jest najśmieszniejsze? Sam wymyśliłem tekst z tym czarnym koniem a ty go podchwyciłes wchodząc kilka dni temu, niestety po raporcie, premierze i przesunięciach to tylko chora klacz
A mimo to przesiadujesz na forum. Jak mnie spółka nie interesuje to olewam ja i tyle. Ty dalej tu siedzisz. Wytłumacz nam skąd bierze się ta wspaniała chęć ochrony nas przed utrata pieniędzy?
Dzisiaj tu "straciłem" już +23%. Dzięki za troskę miszczu analizy. Skoro spółka dorobiła się swojego trola spadkowego, to oznacza, że idą dobre czasy:)
Bardzo ciekawe, po ile kupiłeś?zapewne ubrales się gdzieś ponad 30 jak wszyscy mistrzostwie finansjery tutaj, wygrany będzie tylko jeden, gruby, który to organizuje
Muszę Cię rozczarować, bo siedze tutaj od czerwca kiedy to "ubrałem się" po 21 zł. W międzyczasie był już wzrost do 47 zł i spadek do 25 zł ostatnio. Wszedłem tu na longa i czekam cierpliwie. Spółka już zarabia, a najciekawsze przed nami. Wycena w stosunku do podobnych spółek gamingowych bardzo niska.