• Przełożenie ACS i HFC Autor: ~ZegarmistrzCzasu [5.173.144.*]
    Gry miały wyjść do końca roku, info o zmianach dopiero w raporcie, zero oficjalnych komunikatów, HFC nawet nie ma konkretnego terminu a o grze do dzisiaj nic nie wiadomo, poza trailerem, który tradycyjnie jest produkowany w plw gdy gra jeszcze nie istnieje, wiem, że wszyscy tu ubrani, ale jak się nie zna spółki i się wchodzi to tak to się kończy
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~Typ [5.173.136.*]
    ZegarmistrzCzasu chyba od wczoraj jesteś w temacie gamingu skoro uważasz że przesunięcia premier gier to coś rzadko spotykanego. Idź na forum CDR troluj ze cyberpunk miał być w kwietniu. Albo krzycz że wiedźmina o rok przekladali i dlatego to spółka do doopy.
    Jeśli spółka potrafi stwierdzić że jednak potrzebuje więcej pracy aby gra była lepsza to niech przekładają zamiast wydawać bubla
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~cza [5.184.2.*]
    Ten miszcz chyba walczy o peak postów na CFG w bankierze.
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~leto [95.108.14.*]
    Hahahahaha data premiery ACS na steam to 05.02.2020 r. (widoczna na steam od kilku tygodni)a i Prezes również wspominał o tym przesunięciu w październikowych aktualnościach. Gościu ty nie masz pojęcia o tej spółce ale wiem że każdy chciałby dokupić w dobrej cenie, bo CFG to zdecydowanie czarny koń 2021 roku.
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~ZegarmistrzCzasu [5.173.144.*]
    Niestety znam ją najlepiej na tym forum, wiesz co jest najśmieszniejsze? Sam wymyśliłem tekst z tym czarnym koniem a ty go podchwyciłes wchodząc kilka dni temu, niestety po raporcie, premierze i przesunięciach to tylko chora klacz
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~Typ [5.173.136.*]
    A mimo to przesiadujesz na forum. Jak mnie spółka nie interesuje to olewam ja i tyle. Ty dalej tu siedzisz. Wytłumacz nam skąd bierze się ta wspaniała chęć ochrony nas przed utrata pieniędzy?
    Nie chcę was chronić i tak tu stracicie
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~DaleCooper [194.92.0.*]
    Dzisiaj tu "straciłem" już +23%. Dzięki za troskę miszczu analizy.
    Skoro spółka dorobiła się swojego trola spadkowego, to oznacza, że idą dobre czasy:)
    Bardzo ciekawe, po ile kupiłeś?zapewne ubrales się gdzieś ponad 30 jak wszyscy mistrzostwie finansjery tutaj, wygrany będzie tylko jeden, gruby, który to organizuje
  • Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~DaleCooper [194.92.0.*]
    Muszę Cię rozczarować, bo siedze tutaj od czerwca kiedy to "ubrałem się" po 21 zł. W międzyczasie był już wzrost do 47 zł i spadek do 25 zł ostatnio. Wszedłem tu na longa i czekam cierpliwie. Spółka już zarabia, a najciekawsze przed nami. Wycena w stosunku do podobnych spółek gamingowych bardzo niska.

• Re: Przełożenie ACS i HFC Autor: ~Kazhesini [90.215.180.*]
    Kolega bez powodu nie spamuje ;D Chrapkę na akcję ma po okazyjnej cenie, ale że był łapczywy to niestety musi łapać po 30 plus aktualnie ;)
[x]
CFG 0,00% 1,69 2026-04-15 09:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.