• Bardzo dobry raport Autor: ~Kolka [31.0.125.*]
    J.w będzie 40
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Białyprorok [37.109.33.*]
    W styczniu będzie ponad stówka jestem o tym przekonany
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Białyprorok [37.109.33.*]
    W styczniu będzie ponad 100 zl
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Aln [78.88.172.*]
    Pierwotnie chciałem napisać ze przesadziłeś, ale szczytowo tak może być przez chwile. Mając w założeniu kwartalne zyski na poziomie 8 mln to cena 60 najbardziej optymalna. Pytanie ile wypracują w tym kwartale, bo może być ze będzie zaskoczenie na plus a wówczas sky is the limit. W każdym razie warto się ubrać ciepło, listopad od tego przecież jest na giełdzie od zawsze
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~kumaty [185.234.91.*]
    Jestem dumny z bycia akcjonariuszem spółki która:
    1. Wie ,ze kapitał ludzki jest najważniejszy.
    2. Stabilnie informuje o kolejnych umowach oraz jednocześnie rozwija powierzchnie laboratoryjne i prowadzi badania zmierzające do działań patentowych
    3. Każda ewentualna korekta będzie wykorzystana do akumulacji akcji.

pozdrawiam,
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~zbychu [46.45.107.*]
    Czlowieku co ty piszesz zobacz ile jest akcji w obrocie.Tutaj z malym kapitalem mozesz z kursem zrobic WSZYSTKO!!!!!a ty mi piszesz te dziwne rzeczy.....przez ostatnie 2 tyg....2 sesjie na plus a 8 na minus .kurs z 45 spadł juz na 25-24zł.a wponiedzialek bedziej jeszcze nizej..a ty piszesz o 100zł z akcje a ja ci mowie 100zł za 7 szt akcji..i jeszcze o jakies akumulacji jak kurs spada..????????????????????????to jest totalne wywalanie akcji..ciezko jest nagle sprzedac 5 tys-10tys.akcji..kurs by walnoł mocno w dół o 30%...robia to bardzo ostroznie...a ty takie dziwne rzeczy piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Blirt [198.21.24.*]
    Mocno to Ty sie "walnołeś" w głowę! :)
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Gepeto [37.47.63.*]
    Dzisiaj może być 23 ale tez 27 próba sił od pewnego czasu. Sporo tu było kilkudniowych graczy.
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~ten [89.64.2.*]
    Też się mega jaram tym, że mam te akcje w portfelu.
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~stolcgeneralissimus [85.221.138.*]
    Nichcąco informuję ,że przygotowania do wykonania znienacka nieprzeciętnie celnego strzału ,są już na ukończeniu.
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~stolcgeneralissimus [85.221.138.*]
    Już można powiedzieć ,że słowo ciałem się stało, a to dopiero preludium
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~zbychu [46.204.3.*]
    Tak jak pisałem rano jedziemy w kierunku 20zł..a później jeszcze nizej...BALONA NIKT NIE ZATRZYMA...LECIMY W DOŁ zaraz będzie 23zl...na bank
    Dokupiłem co chciałem, resztę zostawiam na CDPro. Nie wiem kto mi oddał akcje przed chwilą poniżej 25, ale dziękuję.
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~Zbychu [46.204.3.*]
    Bardzo przepłaciłes!!!! jeszcze w tym tygodniu spokojnie kupiłbyś poniżej 20zł..sam się przekonasz...GOLYM OKIEM WIDAC ZE NIKT BALONA NIKT NIE CHCE KUPOWAĆ....I LECIMY CIRAZ NIZEJ
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Raz ci odpisze Zbychu, choć gardzę tobą i tobie podobnymi tak szczerze jak tylko umiem.

Może polecimy dalej, może nie. Rano odbiło na 27. Zaraz może odbić na 30 i wyżej. To tylko kwestia czasu kiedy spółdzielnia odpuści S i wejdzie na K. Jeśli poleci dalej sprzedam jakieś inne akcje i wejdę tu z kolejną kasą.

Mi się nie spieszy, a od tygodnia widzę wyraźnie że kurs jest sztucznie zaniżany. Mamy najlepszą możliwą koniunkturę na ten papier i benchmark w postaci Innogene, pokazujący jak daleko może to polecieć.

Wiem jednak że takie ameby jak Ty mają inne zadanie na tym forum, więc pisz dalej, walcz o niższy kurs. Ja cierpliwie czekam.
  • Re: Bardzo dobry raport Autor: ~zbychu [46.204.3.*]
    To poczekaj dziś spokojnie lecimy na 23zl..i to zaraz.zobacz sobie wykres...zatrzymamy się grubo poniżej 20zł...To szykuj sobie kasę tylko nie przepłacaj po 24 ,23 i niżej .Chcesz mieć balona to kupisz GRUBO PONIŻEJ 20 zl
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.