• info nt przejscia na gpw,wyniki netto Autor: ~as [5.173.68.*]
    obstawiamy, bedzie info nt przejscia na rynek glowny, zysk netto okaze sie lepszy niz wszyscy przypuszczją, prezes kupuje swoje akcje, wchodzi gruby?
  • Re: info nt przejscia na gpw,wyniki netto Autor: ~TomaszAkwiński [5.173.226.*]
    Jest taka radość u inwestorów, że warto sprzedać :)

Sprzedawaj euforię, kupuj panikę
  • Re: info nt przejscia na gpw,wyniki netto Autor: ~as [92.192.95.*]
    chyba euforii nie widziales - spojrz dzis na OAT, ja SFD trzymam jeszcze minimum do dywidendy , dopiero potem zastanowie sie czy oddac...
  • Re: info nt przejscia na gpw,wyniki netto Autor: ~RafalZ [31.60.244.*]
    Raczej, patrząc na ilość wątków i ilość wpisów rynek jeszcze nie zauważył SFD.
    Radość jak najbardziej uzasadniona ponieważ papier ma bardzo mocne fundamenty, a wykończenie robione jest z najlepszych materiałów.
    Wyniki wynikami, dla mnie oczywiste ze będą w przedziale 3-3,5 mln, bliżej 3,5. Przy obecnej cenie C/Z po trzech kwartałach !!!!!! będzie ok. 11.
    Bardziej będą interesować mnie publikowane 10 dni później przychody za październik. Tam będzie najprawdopodobniej pogrom in plus oczywiscie.
    W listopadzie jest Fame MMA, wiec szykuje się także spora dawka promocji marki.
    Pewnie nie wiecie jak witamina D obecnie schodzi która SFD ma pod dostatkiem w ofercie.
    FF jest niewielki, ilość akcji również.
    Potencjał fundamentalny jest ogromny.
    Spekulacyjny stety lub niestety również.
[x]
SFD 1,56% 3,26 2025-10-03 16:43:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.