Spółka covidowa ale zaangażowana też w fotowoltaikę.Super wskaźniki,co roku płaci dywidendę -wycena śmieszna.Jak to się jeszcze uchowało przed odpałem???!!
To jest błędne myślenie. Spółka warta jest obecnie co najmniej 25 zł za akcję. W porównaniu z innymi, znacznie przeszacowanymi spółkami, posiada niemal idealne wskaźniki. Po prostu przez długi, zbyt długi, czas pozostawała niezauważona. Dlatego komentarz, że sprzedałem i pozostałem na peronie, kiedy dopiero zaczyna nabierać rozbiegu, a właściwie raptem odbiła od peronu, kiedy może osiągnąć w niedługim czasie cenę powyżej 20 złotych, jest absurdalne i po prostu śmieszne. Ja dzisiaj dokupiłem, również długo czekając ze sporym pakietem, i jestem przekonany, że zrobiłem dobrze. Jeśli nawet miałbym czekać kolejne kilka czy kilkanaście miesięcy. Nabywanie akcji, to nie jest gra, lecz inwestycja, na ogół długoterminowa...
Dnia 2020-11-06 o godz. 18:30 szymon5596 napisał(a): > Ja kisiłem ponad rok i się poddałem, więc teraz pewnie odpali. Gratuluję wytrwałym, ja zostałem na peronie. xd >
Kłamiesz!
W okresie od 03.06.2020 do 29.07.2020 kurs był przynajmniej 15 zł - łatwo sprawdzić chociażby na tym portalu.
Twój post nosi znamiona manipulacji kursem według obowiązującego prawa. Powiadomione zostaną odpowiednie instytucje.
Ff, co ty pleciesz, jakiej manipulacji??? Przeczytaj sobie wpis kolegi Szymona, gdzie ty tu manipulacje widzisz??? Chcesz szeryfa zgrywać to idź na biomed, tam będziesz miał pole do popisu, nie nadążysz jak to napisałeś „powiadamiać odpowiednich instytucji”
To jest giełda. Spółki aż taka różowa wcale nie jest, jest zadłużona z tego co wiem i giełda wycenia możliwości. Zyski spadają, a giełda lubi wyceniać przyszłość. Teraz weszli w fotowoltanike i teraz te pulsometry. Narazie nie wiadomo jaki i czy będzie z tego pieniądz. Fajne że wypłaca dywidendę to zawsze na plus. Ja sobie próbnie kilka akcji kupiłem, zobaczymy co z tego będzie. Jeśli znajdzie się zainteresowanie to i kurs wzrośnie chociaż obroty takie sobie narazie.
Pomyłka! Spółka należy do najmniej zadłużonych spółek na GPW wskaźnik zaufania AAA, wskaźnik Altmana 10, czyli jeden z najwyższych. A to wskaźnik najważniejszy dla banków i kontrahentów...