• LUMA skupuje! Autor: ~Aha [213.192.68.*]
    04.11 - całe 804 sztuk po 4.12...szau pau
  • Re: LUMA skupuje! Autor: ~argos [37.248.213.*]
    Poczekaj na kolejne zakupy może będą większe
  • Re: LUMA skupuje! Autor: ~Aha [213.192.68.*]
    Przy takim dziennym obrocie to raczej wiekszych zakupow nie robia ostatnio :) stwierdze nawet ze nikt nie robi wiekszych zakupow ;)
  • Re: LUMA skupuje! Autor: ~1111 [31.11.130.*]
    Ja kupiłem 10x więcej od funduszu :) brawo ja, podkradam im akcje. Pewnie tak samo jak ja już z kasy całej wyskoczyli i nie mogą sobie pozwolić na dalsze zakupy :P
  • Re: LUMA skupuje! Autor: ~1111 [31.11.130.*]
    A tak na poważnie to bym nie liczył przed ogłoszeniem lockdownu na wystrzał. Szacuję, że jakieś 2-3 dni po ogłoszeniu narodowej kwarantanny będzie góra jak skupią większe pakiety od panikarzy bo to będzie okazja do odebrania akcji wystraszonym. Potem 2-3 dni zbierania i kurs do góry.
  • Re: LUMA wariuje! Autor: ~Olo [31.60.11.*]
    nie no czytam ten komunikat i oczom nie wierzę! może zapomniał o zerze na końcu i miało być 8040 ! No nie wiem, ale jesli to rzeczywiście 804 to ciekawe ile myślał nad takim inwestycyjnym posunięciem roku?
    I jeszcze że mu się chciało taki deal roku robić i wysyłać te powiadomienia do knf-u i na espi, przecież to wszystko zajęło mu więcej czasu niż on na tym zarobi, haha
  • Re: LUMA wariuje! Autor: ~Aha [213.192.68.*]
    Ciekawe sa tez te batony wystawiane na sprzedazy pare razy w ciagu dnia. Ktos np wrzucil przed chwila baton 17k za 4.22, a jak kurs podszedl pod 4.2 to baton zostal oczywiscie zdjety. Chyba ktos probuje "oniesmielic" kurs. Troche to bez sensu przy takich obrotach...
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,40 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.