• Blirt = KRvitamin Autor: ~Chrisstof [193.104.244.*]
    jw.

Obie spólki dochodowe , spore zyski ale tez po krótkotrwałych wzrostach lecą w dół, Kr Vitamina jakoś od dłuższego czasu nie moze sie podniesc, ciekawe czy blirt sie podnesie , argumnty co do zarobionych pieniedzy do mnie nie przemawiają, patrząc co sie dzieje z KRvitamin :P, moze skup akcji ???
  • Re: Blirt = KRvitamin Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Osobiśćie nie porównywałabym tych spółek.
  • Re: Blirt = KRvitamin Autor: ~ten [89.64.1.*]
    Przeklejam z innego wątku:

>> "Zasadnicza różnica pomiędzy Blirt i KRvitamin polega na tym, że Blirt ściga się z popytem, nie wyrabia się z produkcją i zaopatrzeniem rynku w odczynniki i testy, a KRvit po prostu jest trochę niedoszacowany. Blirt poza tym działa w sektorze, który obecnie może się tylko rozwijać. Był już na na 40+ i uważam, że jego maksima są znacznie wyżej. To tylko kwestia czasu. Ja czekam, jeśli ktoś chce sprzedawać, niech sprzedaje."

>>> Dodam tylko, że nie wiem czy maksimum to 50, czy 60 PLN. Wiem, że znacznie mniejszy Innogene kosztuje 80+. Jestem jednak pewien, że do końca roku będziemy co najmniej na poziomie 50. Czas tyka i wiemy tu wszyscy że jak Blirt wystrzeli, to będziemy na górnych widłach codziennie przez 2 tygodnie.
  • Re: Blirt = KRvitamin Autor: ~Chrisstof [193.104.244.*]
    Miejmy nadzieje , moja obawa jest jedyna taka, że podobnie jak w KRvitamin więszkościowy udziałowiec sypie akcjami żeby zbić kurs , mam nadzieje, że na Blirt tak nie jest , chociaz patzrac na wykresy tak to wyglada :/
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.