To pokazuje jaki z ciebie wybitny inwestor. Nie nauczyłeś się od Warrena Buffeta pierwszej zasady inwestowania? Przede wszystkim, nie tracić. Jak widzę jak w Polsce ludzie tracą pieniądze przez brak doświadczenia to mi się rzygac chce. Po kiego ch**ja kisisz stratę? Odda ci ktoś te pieniądze? No właśnie nie!
No sprzedawac na wyprzedanych to tez nie roztropne ktoś te testy w mln musi produkować a jak kolega kilka postów niżej podał co oni mogą produkować to cisza, 18 mln akcji ktoś przytulił za więcej wiec nie ma co płakać to jest giełda po coś się wchodziło w ta spółkę ?
Jak byś miał trochę więcej inteligencji niż średnio rozwinięty szympans to wiedział byś ile akcji jest w obiegu . Ale cóż i tacy musza być. Mam nadzieje ze pan da ci wolne na weekend i nie będziesz się tu produkował
Post to wyraz tego co się wyrabia na tej spółce a nick jak dla mnie pasuje do tej spółki jak ulał myślę że mogli by zapożyczyć ode mnie i zmienić nazwę choć twój Nick też nie jest zły zmodyfikowałbym tylko Robekbobek i pasowało by jak ta lala .Możesz Mi winszować po raz drugi