Jak nie osiągnie ww poziomów, to ja już nie wiem... Wydaje się, że nikłe zainteresowanie spółką powoduje, że AT nie działa i rynek nie dyskontuje wszystkich informacji. Zatem chwalić się, publikować, robić szum i nie oddawać za bezcen!
Czym jest cierpliwość. Miałem OAT, wywaliłem po miesiącu bez straty bo nie rosło. Zobaczyć co dziś tam się dzieje. Tam też były małe obroty, małe zainteresowanie. Na polman przyjdzie czas.
Raczej tutaj nikt nikomu nic nie zgarnął, tylko ktoś przerzucił z wora do wora. Jest jeden gruby, który robi co chce z kursem i na różne sposoby zbiera towar. A ostatnie zagrywki świadczą, że mało jest chętnych do sprzedaży na obecnych poziomach, zobaczymy co przyniesie raport.
Zobaczymy co przyniosą najbliższe 4 dni. Do tej pory, to właśnie przed raportami kurs skakał do góry. A raportu można spodziewać sie dobrego (choć oczywiście nie wiemy jak firma wyceniła swoje zlecenia). A jak nie ma chętnych do oddawania na aktualnych poziomach, to kurs musi wzrosnąć. Hmyyy... tylko właśnie czy aby na pewno "musi"? W wypadku tej spółki nic nie wiadomo.