Ktoś nakupił po 0.760-0.820, a później, oraz na końcu sesji ktoś wywalał po 0.750 - 0.760.
Możliwe opcje:
1. Nakupił zanęcony leszcz . Sprzedał 'sternik' (np. grubas)? 2. Nakupił grubas. Sprzedał grubas (na niższym wolumenie) po to, aby utrzymać kurs nisko, i nadal zbierać taniej? 3. Opcja, że była to dystrybucja, więc będzie jeszcze zjazd do co najmniej ostatniego dna na 1D, przed odbiciem? 4. inne opcje: proszę dzielić się pomysłami, zachęcam do dyskusji.
A ja mysle ze to wyleszczanie żeby sobie otworzyć kanał do szybkiego wzrostu bez leszczy którzy będą wrzucali po 1500akcji z 2 groszowym zyskiem. Jak było 400% wzrostu w 4 dni to nikt nie psioczył a teraz jak grubasy mielą to zle - longtermy zarobią a leszcze popłaczą i sprzedadzą ze strata - kto tego nie chce zrozumieć niech płacze dalej
Kurs na wyniszczenie, dużo osób ma dużo straty i patrzą jak teraz inne spółki idą do góry więc sprzedają tu ze stratą.
No ale jednak do kogoś trafiają te akcje
Tak jak pisałem mam po 1.5 ale także cel minimum do kiedy bądź do ilu chce to sprzedać i się przyglądam i trochę tracę nadzieję ale jednak trzymam się swoim postanowień.
Tak mieliśmy na One More Level, a teraz spokojnie, już bez wstrząsów, wywalenie i wydalenie leszczy. Mechanizm podobny, zresztą jak na wielu innych spółkach. Tego uczą na kursach. Na ML System mieliśmy to samo, teraz w akcjonariacie już 8 funduszy.
Wystarczy skojarzyć dwie sprawy. 1 Kurs akcji na dziennym wykresie 2 Emisję akcji serii F dla inwestorów Inwentionbio i jaka ma być średnia dla ceny emisji dla nich Wnioski niech każdy wyciągnie sam. Mała podpowiedź przez ostatnie 8 sesji ta średnia spadła prawie 10 gr a to niższa wartość o prawie prawie o 15 mln PLN