• Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    To jest bardzo ważne pytanie i zwracam się z nim do głównych aktywistek tego forum:
    W jakiej pozycji aktywów trwałych ujęty jest hardware Limtela sp. z o.o. mającego być bazą techniczną dla usług ITL?

• Re: Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    TERAZ odrabiam inne lekcje Włosy mi dęba stają! Wśród 15 dok znalazłam 3 byki. Długa noc przede mną...
    A kiedy został zakupiony tenże hardware?
  • Re: Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-05 o godz. 21:11 ~Sheep napisał(a):
    > TERAZ odrabiam inne lekcje Włosy mi dęba stają! Wśród 15 dok znalazłam 3 byki. Długa noc przede mną...
    > > A kiedy został zakupiony tenże hardware?

Z pytania wnioskuję, że pytant już wie kto kupował, ale nie wie kiedy.
    Mistrzostwo Dun & Bradstreet

• Re: Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Rzeczowy majątek trwały, wzrost o 9 mln ?
  • Re: Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Coś mi się pomyliło z tymi liczbami:) To Sheep jest od cyferek :)
    Ja mogę wymyślać ogólną strategię :)
  • Re: Owca do tablicy, Ola może podpowiadać! Autor: ~Romek [37.47.19.*]
    Przepraszam, ze wchrzaniam sie mdzy wodke i zakąskę- proponuje czysta teoretycznie spojrzec na leasning. Mowie czysta teoretycznie, bo nie udalo mi sie do tej pory otworzyc ich sprawozdania
  • Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-05 o godz. 21:46 ~Ola napisał(a):
    > Coś mi się pomyliło z tymi liczbami:) To Sheep jest od cyferek :)
    > Ja mogę wymyślać ogólną strategię :)

Nawet wiem o ile - o trzy rzędy wielkości.
    Gratulacje i powodzenia w wymyślaniu strategi niezależnej od finansowanie różniącego się o trzy rzędy wielkości.
    Pudelek.pl to pikuś przy tym forum.

• Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Oj tam, oj tam..... Właśnie taka strategia.... Za rok wszystko będzie się zgadzało :))))
    C/WK 15,97 :)
    Ja jestem bardziej humanistką. A Wy Panowie bardziej techniczni i informatyczni... To może mi pomożecie wybrać telefon. Popsuł mi się dzisiaj.
    Oglądam na stronie Playa i.... wszystkie wyglądają identycznie.... Co mam kupić ?:))
  • Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~Romek [37.47.19.*]
    Ja polecam ten niebieski
    Wybrałam złoty, ładnie błyszczy....
    Samsung będzie ok ?

• Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Może do matematyki nie, ale do akcji to masz. Nie ma to jak intuicja :)
  • Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jezus, a kto to dziś sprzedaje??
  • Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-06 o godz. 12:26 ~Sheep napisał(a):
    > Jezus, a kto to dziś sprzedaje??

Masz na myśli transakcje stojące za 9165,- złotymi łącznego obrotu?

Jeśli tak, to stawiam w ciemno, że ktoś nie chce spędzić na tym chajteku drugiej fali covidowej.

Dzisiaj ma być jakieś ESPI?
  • Re: Nigdy nie miałam głowy do matematyki Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-06 o godz. 12:43 ~Ola napisał(a):
    > Dzisiaj ma być jakieś ESPI?

Tak, Olu - jest już ze setka, albo i lepiej.
    Dla mnie osobiście długa akumulacja to bardzo dobry prognostyk. Potem zawsze są długotrwałe i stabilne wzrosty.
    Szybkie i duże wybicie to zwykle jeszcze szybszy zjazd, dlatego ja sobie spokojnie czekam....:)
    Prawdopodobnie potrzymam te akcje jako inwestycję 2-3 lata. Podejrzewam, że po tym czasie mogą być dużo więcej warte, niż te 10 zł o których pisał Romek.

Dnia 2020-11-06 o godz. 13:07 ~Ola napisał(a):
    > Dla mnie osobiście długa akumulacja to bardzo dobry prognostyk. Potem zawsze są długotrwałe i stabilne wzrosty.
    > Szybkie i duże wybicie to zwykle jeszcze szybszy zjazd, dlatego ja sobie spokojnie czekam....:)
    > Prawdopodobnie potrzymam te akcje jako inwestycję 2-3 lata. Podejrzewam, że po tym czasie mogą być dużo więcej warte, niż te 10 zł o których pisał Romek.
    >

Wielką zaletą Twojego podejścia do tej inwestycji jest głęboka, ale cicha wiara.
    Moim zdaniem to za mało na długi i udany związek na giełdzie. Chyba, że się ma dobre słuchy, króliczku.
    Miałem nadzieję, że Covid-19 ruszy ten firmopodobny twór nieco mocniej, ale czas najwyższy zrewidować to podejście przy okazji zbliżających się wyników za trzeci już kwartał pandemii.

Głęboka i owszem....A dlaczego cicha ? :) Wszakże mówię o niej bardzo głośno :)
    A nie wzięła się znikąd. Pozwolę sobie zatem nie zgodzić się z Tobą Mroczy, albowiem jestem przekonana, że to będzie długi i udany związek...., choć może nie 600-letni :)
    Dnia 2020-11-06 o godz. 13:41 ~Ola napisał(a):
    > Głęboka i owszem....A dlaczego cicha ? :) Wszakże mówię o niej bardzo głośno :)
    > A nie wzięła się znikąd. Pozwolę sobie zatem nie zgodzić się z Tobą Mroczy, albowiem jestem przekonana, że to będzie długi i udany związek...., choć może nie 600-letni :)

Trwałe związki są dobre w małżeństwie i bankowości.
    Na giełdzie zdecydowanie wolę miłostki!

Ostatnio czytałam fajny artykuł o tym czy fakt, że kobiety są z Weus, a mężczyźni z Marsa przekłada się na sposób inwestowania na giełdzie. I okazuje się, że tak. Podobno panowie właśnie trakują spółki przedmiotowo jako inwestycje krótkotrwałe. Kobiety natomiast z reguły inwestują długoterminowo i przywiązują się emocjonalnie do spółek. :) To prawda. Zawzyczaj żal mi jest sprzedawać akcji, nawet jak rozum podpowiada, że nie warto trzymać ....Na szczęście jeśli chodzi o InteliWise wszystko idzie w parze. I serce, i rozum mówią "trzymać" :)
    Dnia 2020-11-06 o godz. 14:32 ~Ola napisał(a):
    > Ostatnio czytałam fajny artykuł o tym czy fakt, że kobiety są z Weus, a mężczyźni z Marsa przekłada się na sposób inwestowania na giełdzie. I okazuje się, że tak. Podobno panowie właśnie trakują spółki przedmiotowo jako inwestycje krótkotrwałe. Kobiety natomiast z reguły inwestują długoterminowo i przywiązują się emocjonalnie do spółek. :) To prawda. Zawzyczaj żal mi jest sprzedawać akcji, nawet jak rozum podpowiada, że nie warto trzymać ....Na szczęście jeśli chodzi o InteliWise wszystko idzie w parze. I serce, i rozum mówią "trzymać" :)

Pozornie wydawałoby się, że to mężczyźni są bardziej predestynowani do sukcesów na polowaniu, jakim wydaje się być giełda.
    I przykłady z dużych, dobrze uregulowanych gospodarek potwierdzają te zasadę. Jednak na naszej szczególnej giełdzie dochodzi do głosu pewien istotny talent kobiet, czyli większa niż u mężczyzn zdolność do wyczucia intrygi.
    Zwróć więc uwagę, że nawiązując jakże rycerską relację z ITL rezygnujesz ze swojej głównej przewagi, jeśli oczywiście Twój nick nie jest manifestacją poparcia dla środowisk trans.

Środowiska LGBT są mi całkowicie obce ..., choć toleruję :)
    Do intryg raczej mam awersję, dlatego staram się trzymać uczciwych spółek i mam nadzieję i wiarę, że Inteliwise taką jest. Co nie znaczy, że moje zaufanie jest bezwarunkowe..:)
    A etos rycerski nie jest we współczesnym świecie w modzie, bo żyjemy w czasach pragmatyzmu, kalkowania i cynizmu..,. a ludzie uczestniczą w wyścigu szczurów tylko po to, żeby wygodnie żyć...Ja jednak wierzę, może trochę naiwnie, że życie w zgodzie ze swoimi wartościami daje szczęście i spokój ducha.... :)
    Nie wiem jak Ty Mroczny odnajdujesz się w naszych czasach ...?:)
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.