Rzadko wchodze na fora ,ale to co tu czytam ,to jakaś paranoja i wariatkowo...Według mnie ,papier,trzeba akumulowac a wybicie powinno nastapić, albo jutro,lub po 2-3 sesjach spadkowych prze zmniejszjących się obrotach.Pozdrawiam
Tu chyba większość ma stratę to co się dziwić emocją. Sam jestem w plecy , chociaż wcześniej zarobiłem na tej spółce . Coś mnie podkusiło żeby znowu kupić . Niby są dobre perspektywy i oby się na nich nie skończyło . Ze strata nie sprzedam , najwyżej zostawię dzieciom .
Kolego , oprócz wiedzy na giełdzie najważniejsza jest cierpliwość i strategia.A w większości na forum to frustraci i trole.Zdrowia i kasy z Boruty nam życzę.
Oczywiście. Proszę spojrzeć na wykres 10-dniowy. Mamy wznoszącą linię wsparcia z minimami z 30 października, 4 i 5 listopada. Jutro będziemy mieli kolejny wzrost powyżej 80gr. I to właśnie 80 groszy może się okazać kolejnym wsparciem. Wspinamy się do góry a w następnym tygodniu przebijemy 90 groszy i zapomnimy o niższych poziomach. Tym bardziej, że przed nami super wyniki 16 listopada
można sobie gdybać ale prawda jest taka że otoczenie nie sprzyja wybory us, za rogiem lokdałn, każdy pretekst będzie dobry żeby zapomnieć na dłuższą chwilę o trendzie wzrostowym przy takich czasach uznam za sukces utrzymanie długoterminowe powyżej 70 gr ale trole nie będą próżnować
Co wy gadacie za pierdoły optymistyczne.
Zleciało na łeb na szyję i ciągnie się jak glut juz 3eci tydzien.
Tendencja spadkowa i wzrostowa? U boruty?
Tu chłopie nie wiesz co sie za 10 min będzie dzialo a mowisz o tendencji.
Ja akurat żałuję, że wlazłem w tą spółkę nawet jeśli chodzi o long.