• Wezwanie Autor: ~Ronin [37.225.60.*]
    Hyperion S.A. (KRS 250606) podtrzymując treść pierwszego wezwania do złożenia dokumentów akcji oraz realizując przepis art. 16 ustawy z dnia 30.08.2019 r. o zmianie ustawy Kodeks spółek handlowych oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. z 2019 r., poz. 1798) po raz drugi wzywa akcjonariuszy do złożenia dokumentów akcji w siedzibie Spółki.
  • Re: Wezwanie Autor: ~Tomasz [87.205.140.*]
    Byłem w Warszawie dwa tygodnie temu, więc przy okazji zakręciłem się wokół tematu odbioru akcji. Byłem przy placu czerwca 1976 i na polnej. Przy pierwszym adresie ochrona budynku mi powiedziała że takiej spółki tu nie ma (choć na drzwiach wejściowych była stara, częściowo zdrapana nalepka Hyperion SA), a na polnej nikt nie odebrał gdy dzwoniłem na interkom. Nic nie załatwiłem. Dlatego jeśli w ponownym wezwaniu nie podają adresu spółki dla rozwiania wątpliwości, to mi się już nawet nie chce latać za, całe szczęście, małym pakietem jaki mam tu umoczony, bo to nie ma dla mnie najmniejszego sensu.

Jeśli komuś się jednak uda to zrobić to niech da znać na którym adresie
  • Re: Wezwanie Autor: ~mimi [217.96.192.*]
    czy spolka oglosila kiedy po odbior akcji formi papierowej,takiego komunikatu nie widzialem.
  • Re: Wezwanie Autor: ~Pretyou [79.186.77.*]
    Ci co nie odebrali papieru jak maja to zrobic moze wyslac zapytanie do knf?
  • Re: Wezwanie Autor: ~gosc [80.49.169.*]
    Szkoda prądu.Teraz wzywają do złożenia akcji papierowych. Walne się nie odbyło i nie został wybrany podmiot do prowadzenia rejestru tych akcji. Czas do złożenia akcji papierowych do marca 2026r. Po tym terminie akcje tracą ważność. Drobni ich nie złożą bo siedziba firmy to widmo. Może komuś się uda ale raczej mało realne. A KNF nic nie może.
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2017-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.