• Kupuj jak leje się krew Autor: ~aa [79.186.167.*]
    To dewiza zawodowych inwestorów
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~laki [37.30.11.*]
    Dnia 2020-11-04 o godz. 14:59 ~aa napisał(a):
    > To dewiza zawodowych inwestorów

CZYLI JAK BĘDZIE MINUS 30 % A NIE 3 % CODZIENNYCH SPADKÓW
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~aa [79.186.167.*]
    Re Laki
    Ty nie jesteś zawodowym inwestorem więc się nie odzywaj, bo nawet nie rozumiesz co ja napisalem
    Dnia 2020-11-04 o godz. 15:46 ~aa napisał(a):
    > Re Laki
    > Ty nie jesteś zawodowym inwestorem więc się nie odzywaj, bo nawet nie rozumiesz co ja napisalem

MASZ NA MYŚLI SZULERNIĘ A DO NIEJ FAKT NIE NALEŻĘ
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~Boruta [176.122.244.*]
    Laki należy do zakonu samarytan - siedzi tu za darmo i ostrzega przed „szulernią” - jakie to wzruszające - dobrze ze drogerie i apteki w galeriach będą otwarte to będzie gdzie chusteczki kupować:)
    Dnia 2020-11-04 o godz. 16:00 ~Boruta napisał(a):
    > Laki należy do zakonu samarytan - siedzi tu za darmo i ostrzega przed „szulernią” - jakie to wzruszające - dobrze ze drogerie i apteki w galeriach będą otwarte to będzie gdzie chusteczki kupować:)

NO TO NAPISZ DO JAKIEGO ZAKONU TY NALEŻYSZ
    SZULERNIA CZ BANXERKA
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Do zakonu zwalczającego troli - zarówno spadkowych jak i wzrostowych - kurs niech żyje własnym życiem
    Dnia 2020-11-04 o godz. 16:42 ~Boruta napisał(a):
    > Do zakonu zwalczającego troli - zarówno spadkowych jak i wzrostowych - kurs niech żyje własnym życiem

TO CHYBA KRAIK POMYLIEŚ BO TU KARALUCHY RZĄDZA
    Powiedział trol
    Dnia 2020-11-04 o godz. 16:52 ~Boruta napisał(a):
    > Powiedział trol

A TO STWIERDZIŁ ZAPEWNE WYSOKO UBRANY IDIOTTTA
    Szczekaj szczekaj bo znów bez wypłaty kolejny dzień - ujadasz od piątku - namawiasz ludzi do wywalania akcji - straszysz ich 50gr i co??? Ano nic oprócz tego ze Ci którzy się dali namówić na twoje głupie gadanie sprzedali ze strata - i teraz tak Szulernia to złodzieje którzy zabrali ludziom pieniądze zbijając kurs do tych wartości a w czym Ty jesteś lepszy??? Ja wiszę na haku ale nie jestem stratny bo nie sprzedałem i nie sprzedam dopóki tego nie odrobię ale dam Ci jedna rade - nazwij jeszcze kogokolwiek na tym forum Idiota, śmieciem lub innym niewybrednym epitetem to nie spocznę dopóki nie pierdniesz za swoje słowa - a wierz mi ze namierzyć kogoś to żaden problem -!to tylko kwestia pieniędzy których mi nie brakuje. Nie pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.11.*]
    Dnia 2020-11-04 o godz. 17:53 ~Boruta napisał(a):
    > Szczekaj szczekaj bo znów bez wypłaty kolejny dzień - ujadasz od piątku - namawiasz ludzi do wywalania akcji - straszysz ich 50gr i co??? Ano nic oprócz tego ze Ci którzy się dali namówić na twoje głupie gadanie sprzedali ze strata - i teraz tak Szulernia to złodzieje którzy zabrali ludziom pieniądze zbijając kurs do tych wartości a w czym Ty jesteś lepszy??? Ja wiszę na haku ale nie jestem stratny bo nie sprzedałem i nie sprzedam dopóki tego nie odrobię ale dam Ci jedna rade - nazwij jeszcze kogokolwiek na tym forum Idiota, śmieciem lub innym niewybrednym epitetem to nie spocznę dopóki nie pierdniesz za swoje słowa - a wierz mi ze namierzyć kogoś to żaden problem -!to tylko kwestia pieniędzy których mi nie brakuje. Nie pozdrawiam

NIE BĘDĘ PISAŁ GDZIE TAKIE ŚMIECCCCI MOGĄ MI SKOCZYĆ
    UBRALIŚCIE KUPĘ LUDZI I ZAWSZE WAM MAŁO
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~Pozdro [84.241.207.*]
    Nie podpalaj się kolego, laki to taki kadu sprzed paru lat. Robi dobra robotę, odleszcza spółkę. Nie zdziwiłbym się gdyby robił dla joyfixa albo innych spółek w rajach podatkowych. Oni zapewne ładują pod 5% za kasę np. pożyczona od joyfixa (joyfix udzieli pożyczki invention bio w ciągu 2 dni od zajścia potrzeby, a w tym czasie kasa może pracować) może z tym Elbrusem jeszcze, bo ciężko mi uwierzyć w taka moc ulicy, za duże obroty tu są . Dobrze jest , niebawem ruszymy, to działa jak pompa.
    Ja się nie podpalam - spokojnie to napisałem - ale widać do lakiego nic nie trafia. Niech on sobie tu jest tylko niech nie obraza ludzi. Dam mu nawet szanse - jak przeprosi za nazywanie ludzi śmieciami, idiotami itd. to odpuszczę a jak nie to jak beknie za zniesławienie to nauczy się dobrych manier. Pzdr
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~kolomolo [31.0.67.*]
    ale tu nie widać krwi !!!!
    Dnia 2020-11-04 o godz. 17:06 ~kolomolo napisał(a):
    > ale tu nie widać krwi !!!!
    BO TU JEST RZGANIE ŚMIECIOWYM PAPIEREM BEZ WAROŚCI

• Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~Kub [91.227.216.*]
    Krew to się dopiero poleje, minus 20 na całym rynku nikogo nie zdziwi jak będzie rebelia w usa.
  • Re: Kupuj jak leje się krew Autor: ~aCHa [77.253.65.*]
    to fakt - ale tu ja widzę krew dopiero poniżej 20 gr za akcję
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.38.*]
[x]
HUBTECH -1,64% 0,24 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.