Dnia 2020-11-04 o godz. 15:46 ~aa napisał(a): > Re Laki > Ty nie jesteś zawodowym inwestorem więc się nie odzywaj, bo nawet nie rozumiesz co ja napisalem
Laki należy do zakonu samarytan - siedzi tu za darmo i ostrzega przed „szulernią” - jakie to wzruszające - dobrze ze drogerie i apteki w galeriach będą otwarte to będzie gdzie chusteczki kupować:)
Dnia 2020-11-04 o godz. 16:00 ~Boruta napisał(a): > Laki należy do zakonu samarytan - siedzi tu za darmo i ostrzega przed „szulernią” - jakie to wzruszające - dobrze ze drogerie i apteki w galeriach będą otwarte to będzie gdzie chusteczki kupować:)
NO TO NAPISZ DO JAKIEGO ZAKONU TY NALEŻYSZ SZULERNIA CZ BANXERKA
Dnia 2020-11-04 o godz. 16:42 ~Boruta napisał(a): > Do zakonu zwalczającego troli - zarówno spadkowych jak i wzrostowych - kurs niech żyje własnym życiem
Szczekaj szczekaj bo znów bez wypłaty kolejny dzień - ujadasz od piątku - namawiasz ludzi do wywalania akcji - straszysz ich 50gr i co??? Ano nic oprócz tego ze Ci którzy się dali namówić na twoje głupie gadanie sprzedali ze strata - i teraz tak Szulernia to złodzieje którzy zabrali ludziom pieniądze zbijając kurs do tych wartości a w czym Ty jesteś lepszy??? Ja wiszę na haku ale nie jestem stratny bo nie sprzedałem i nie sprzedam dopóki tego nie odrobię ale dam Ci jedna rade - nazwij jeszcze kogokolwiek na tym forum Idiota, śmieciem lub innym niewybrednym epitetem to nie spocznę dopóki nie pierdniesz za swoje słowa - a wierz mi ze namierzyć kogoś to żaden problem -!to tylko kwestia pieniędzy których mi nie brakuje. Nie pozdrawiam
Dnia 2020-11-04 o godz. 17:53 ~Boruta napisał(a): > Szczekaj szczekaj bo znów bez wypłaty kolejny dzień - ujadasz od piątku - namawiasz ludzi do wywalania akcji - straszysz ich 50gr i co??? Ano nic oprócz tego ze Ci którzy się dali namówić na twoje głupie gadanie sprzedali ze strata - i teraz tak Szulernia to złodzieje którzy zabrali ludziom pieniądze zbijając kurs do tych wartości a w czym Ty jesteś lepszy??? Ja wiszę na haku ale nie jestem stratny bo nie sprzedałem i nie sprzedam dopóki tego nie odrobię ale dam Ci jedna rade - nazwij jeszcze kogokolwiek na tym forum Idiota, śmieciem lub innym niewybrednym epitetem to nie spocznę dopóki nie pierdniesz za swoje słowa - a wierz mi ze namierzyć kogoś to żaden problem -!to tylko kwestia pieniędzy których mi nie brakuje. Nie pozdrawiam
NIE BĘDĘ PISAŁ GDZIE TAKIE ŚMIECCCCI MOGĄ MI SKOCZYĆ UBRALIŚCIE KUPĘ LUDZI I ZAWSZE WAM MAŁO
Nie podpalaj się kolego, laki to taki kadu sprzed paru lat. Robi dobra robotę, odleszcza spółkę. Nie zdziwiłbym się gdyby robił dla joyfixa albo innych spółek w rajach podatkowych. Oni zapewne ładują pod 5% za kasę np. pożyczona od joyfixa (joyfix udzieli pożyczki invention bio w ciągu 2 dni od zajścia potrzeby, a w tym czasie kasa może pracować) może z tym Elbrusem jeszcze, bo ciężko mi uwierzyć w taka moc ulicy, za duże obroty tu są . Dobrze jest , niebawem ruszymy, to działa jak pompa.
Ja się nie podpalam - spokojnie to napisałem - ale widać do lakiego nic nie trafia. Niech on sobie tu jest tylko niech nie obraza ludzi. Dam mu nawet szanse - jak przeprosi za nazywanie ludzi śmieciami, idiotami itd. to odpuszczę a jak nie to jak beknie za zniesławienie to nauczy się dobrych manier. Pzdr