• NOWE INFO! DLA ZBYCHA! Autor: ~Investor [31.0.44.*]
    Zbychu mam dla ciebie ofertę pracy w domu maklerskim ING.
    Ty się tu chłopie marnujesz, z twoimi merytorycznymi analizami w banku zarobisz fortunę.
    Wzbogacisz swoje CV i drzwi do wielkich korpo się otworzą przed Tobą.
    Zdobędziesz dyplomy, które ozdobią ściany w twoim domu na Manhatanie dla najlepszego doradcy w biurze maklerskim.
    Będziesz zapraszany na rozdawanie Oskarów, na które przyjedziesz najnowszym Porshe
    I zawsze będziesz mógł z dumą mówić w kuluarach wspominając dawne czasy na bankierze popijając whiski, jak to zaczynałes karierę na bankierze w Polsce.
    Rozsławisz Polskę na cały świat, a po powrocie dostaniesz medal zasłużony dla ojczyzny od prezydenta Grzegorza Brauna.
    Jak sam widzisz przyszłość wysłana różami dla ciebie. U mnie już zdobyłeś uznanie.
  • Re: NOWE INFO! DLA ZBYCHA I JEMU PODOBNYCH TROLLI! Autor: ~Investor [31.0.44.*]
    Można się poradzić, mam pytanie jaki kurs obstawiacie na zakończenie dzisiaj?
  • Re: NOWE INFO! DLA ZBYCHA I JEMU PODOBNYCH TROLLI! Autor: ~Xxx [94.78.153.*]
    https://cowzdrowiu.pl/aktualnosci/post/aotmit-proponuje-wycene-za-badania-testami-antygenowymi
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.