• Spółdzielnia Autor: ~Xxx [46.204.22.*]
    Niestety opuściła nas, teraz rynek zweryfikuje zysk do kapitalizacji i wrócą przy 10zl
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~Investor [31.0.44.*]
    Spółdzielnia czai się ja przyczajony tygrys na większe pakiety na S. Dzisiaj było już zbierane całe pakiety z prawej do 33.80 jednym strzałem ostatni raz. Teraz korekta, ale 35 coś czuje, że dzisiaj zawita. Zbierają z prawej powolutku i czekają na słabe rączki.
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~Xxx [91.215.237.*]
    Niestety podtrzymuje, spółdzielni już niema potwierdza to wczorajszy i dzisiejszy dzień, kapitalizacja i wyniki zweryfikuja cenę, spółdzielnia pojawi się przy 10zl, niestety.
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~Martinez [185.179.58.*]
    No i potem z 10 na 25:) będzie można zarobić
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~Aln [78.88.172.*]
    Mylisz się kolego a bardziej prawdopodobne ze sam jesteś ze spółdzielni i liczysz na ów spadek żeby obniżyć cenę. Niestety nic z tego, cena jest stabilna i będzie rosła po kolejnych info które w wt się pojawią. Popyt na odczynniki jest ogromny. Warto Szybko wsiadać do tego pociągu, bo odjedzie jak inno i merc.
    Co do mercatora to tam się wszystko zgadza kapit&cena, inni to czysty rolet Foster chociaż sytuacjia zaczyna się klarować patrz dzisiejsze info. Więc niema co porównywać.
    Widzę ze się droczysz to rzucę fakty, żeby ludzie Ci czasem nie uwierzyli w te dyrdymały. Akcji łącznie jest 17,2 mln. Zysk do tej pory 9,5 mln. Jest pewne, ze 4q wyrobi większy zysk niż 2q, a zatem okolice 8-9 mln. A może nawet 10-12 mln. W sumie daje to wartość pewnych 20 baniek. C/z w takim układzie to 1,2 a p/e to 24,5. To bardzo mało jak na spole, która kolejny rok ma gwarantowane kolejne szczyty zysków i nowe możliwości rozwoju. Porównaj to do innych podobnych i przestań ludziom w głowach mieszać. Tyle w temacie.
    Kapit. 500mln, twoje 20 mln,to jak się to ma do dzisiejszej, wyceny 30zl, raczej słabiutko.pozdro
    Przecież p/e tłumaczy czy ma się dobrze czy nie. 24 to bardzo dobry wynik na tego typu spółki. Do tego dochodzi kapitalny FF. Blirt to złoto. Trudno o pewniejsza spółkę na ten moment.
    Wszystko się zgadza,tylko mówię patrz 1 i 2 mój wpis. Wg mnie taka jest sytuacja na dziś,jeśli mają coś w zanadrzu nowe kontrakty teraz,to ok jeśli nie to czeka nas zjazd 10zl.
    *nie c/z a EPS rzecz jasna miało być
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~ten [89.64.0.*]
    Spokojnie dzieci, jak chcecie sprzedawać poniżej 30 wystawiajcie. Ja skupowaniem wczoraj, będę skupował i jutro.
  • Re: Spółdzielnia Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Xxx piszesz życzeniowo, bo nie masz akcji. Codziennie wolumen utrzymuje się w granicach 60 -70 tyś , to jest prawidłowo, a ty próbujesz wmawiać nam ,że spekuła nas opuściła i bedzie 10 zł . Wyciszenie potrzebne jest do powstania następnej fali wzrostowej. Niecierpliwi muszą oddać papier, wtedy zacznie się rajd pod górę, może nawet już się zaczął . C/Z jest niska więc to żaden balon.

Kierunek 10zl
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.