• Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~Lisek [83.7.56.*]
    Cześć,

Zastanawiam się na dokupieniem akcji bitevil i traktowaniem tego jako inwestycje długoterminowa.
    Jakie plusy widzę :
    -mało akcji
    - początek rozwoju?
    - INC na pokladzie, a co za tym idzie może jakaś współpraca z playway?
    - niska cena w stosunku do możliwych zysków
    Minusy :
    - dane finansowe - zniokmy przychód - na jednoosobowej działalności można takowe osiągnąć

Jak sądzicie, firma się rozwinie i da zarobić?
  • Re: Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~bB [31.0.127.*]
    Wspolpraca z PLW? Nie wiem i nie sadze by byla ona duzo ciekawsza niz obecna wspolpraca z GPW. Jesli portal raisemana wypali, to BIT moze wskoczyc na wyzszy level i pomoc zmieniac polska gielde pod wzgledem technologii blockchain. Polecam prezentacje prezesa GPW na temat raiseman'y.
  • Re: Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~nw [37.248.166.*]
    Tak jak piszesz. Długoterminowo tu może być naprawdę ciekawie. Za rok tu już będzie zupełnie inny poziom cenowy, jak platforma się sprawdzi i da ludziom zarobić, a wierzę że da, to zlecą się nowi inwestorzy i będzie efekt kuli śnieżnej. A pierwsze projekty już w listopadzie, więc tu się zaraz zacznie. Ostatnia okazja na zakupy poniżej 2 zł. Ja trzymam do kilkunastu zł, potem się pomyśli co dalej. W każdym razie na pewno nie będę sprzedawać za 3-6 zł.
  • Re: Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~bB [31.0.127.*]
    Wazne, zeby pierwszy projekt z Sokolem sie udal. Mam nadzieje ze chlopaki z INC dopilnuja, zeby faktycznie spolka podzielila sie zyskami ze wspierajacymi (oczywiscie jesli zyski beda).
  • Re: Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~Lisek [83.7.56.*]
    No właśnie coraz więcej znanych osób kręci się koło spółki więc może to dobrze zwiastować na przyszłość.
    Oczywiscie nic nie jest pewnego ale szukam takich spółek które są w fazie rozwoju.
    W tym wypadku INC może być takim gwarantem - opracowali model który może zaowocować w przyszłości
  • Re: Bitevil przyszłość z INC? Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Jest wzmianka o naszym projekcie
    https://comparic.pl/czat-inwestorski-z-prezesem-inc-pawel-sliwinski-w-comparic24-tv/
[x]
PROACTA 10,50% 2,00 2026-05-28 09:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.