Zastanawiam się na dokupieniem akcji bitevil i traktowaniem tego jako inwestycje długoterminowa.
Jakie plusy widzę :
-mało akcji
- początek rozwoju?
- INC na pokladzie, a co za tym idzie może jakaś współpraca z playway?
- niska cena w stosunku do możliwych zysków
Minusy :
- dane finansowe - zniokmy przychód - na jednoosobowej działalności można takowe osiągnąć
Wspolpraca z PLW? Nie wiem i nie sadze by byla ona duzo ciekawsza niz obecna wspolpraca z GPW. Jesli portal raisemana wypali, to BIT moze wskoczyc na wyzszy level i pomoc zmieniac polska gielde pod wzgledem technologii blockchain. Polecam prezentacje prezesa GPW na temat raiseman'y.
Tak jak piszesz. Długoterminowo tu może być naprawdę ciekawie. Za rok tu już będzie zupełnie inny poziom cenowy, jak platforma się sprawdzi i da ludziom zarobić, a wierzę że da, to zlecą się nowi inwestorzy i będzie efekt kuli śnieżnej. A pierwsze projekty już w listopadzie, więc tu się zaraz zacznie. Ostatnia okazja na zakupy poniżej 2 zł. Ja trzymam do kilkunastu zł, potem się pomyśli co dalej. W każdym razie na pewno nie będę sprzedawać za 3-6 zł.
Wazne, zeby pierwszy projekt z Sokolem sie udal. Mam nadzieje ze chlopaki z INC dopilnuja, zeby faktycznie spolka podzielila sie zyskami ze wspierajacymi (oczywiscie jesli zyski beda).
No właśnie coraz więcej znanych osób kręci się koło spółki więc może to dobrze zwiastować na przyszłość.
Oczywiscie nic nie jest pewnego ale szukam takich spółek które są w fazie rozwoju.
W tym wypadku INC może być takim gwarantem - opracowali model który może zaowocować w przyszłości