• Raport 3 kwartał 2020 Autor: kalistenics [82.27.70.*]
    Cześć wszystkim,

Macie jakieś prognostyki na nadchodzący raport ?
    Zbiega się z premierą Time to Stop Time. W trzecim kwartale nic sie nie działo. Premiery Hard Westa na konsole miały miejsca pod koniec drugiego kwartału. Jednakże sprzedaż w trzecim nie była znacząca. Przychody z Dunroga niepowalające. Jedynie Blackthorn Arena i back catalog mógł nadrabiać. Spodziewam się jednak słabego raportu, który osobiście dla mnie jest bez znaczenia. Niemniej jednak może być jakimś katalizatorem do spadków chwilowych (jak w przypadku raportu kwietniowego).
    Gdyby premiera Time to Stop Time była równiez słaba jak i raport, to może klarować się ciekawa sytuacja do zajęcia pozycji, akumulując na niższych poziomach.
    Jak uważacie ?

Piszę sporadycznie na bankierze, ale tutejsza społeczność przedstawia rzeczowe informacje i ma coś ciekawszego do dodania, niż bankierowe "jedziemy na 100zł"

Pozdrawiam

• Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~kręcony_silną_dło [37.248.178.*]
    kosmiczne info dla Ciasteczek i CSY SA. 70 baniek wpada z OZE, 3.600 instalacji oze zakontraktowane. a to dopiero początek, grupa dopiero się ukształtuje na WZA spółki CSY w środę i NWZA spółki RSY 18 listopada. możliwa fuzja i powstanie nowego giganta. równeż zastal jest tu udziałowcem. http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,456901
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Grodno ma więcej przychodów w miesiąc niż te ciasteczka z tym genialnym planem na cały przyszły rok a są warte prawie tyle samo. Jutro pewnie będzie jazda +20/30% a potem jak będzie spadać do kilku złotych w maxie będzie płacz że ich okradli i oszukali i będą pisać że niby do KNF wszystko zgłosili bo to przekręt itd. Zakłada się ktoś o piwo że tak właśnie będzie hehe ?
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~Maro [185.244.214.*]
    Może wpadną milestone’y od Slitherine. Zobaczymy...
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: kalistenics [82.27.70.*]
    A skąd wiesz, że umowa opiera na milestonach ? Nie widziałem w żadnym raporcie, że będą takie płatności.
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Nie jestem pewien ale nie wiem czy przypadkiem prezes nie mówił o milestonach w jakimś filmiku odnośnie aktualności.
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~tt [86.216.210.*]
    Bylo malo promocji wiec raczej raport nie zachwyci. Chyba wracamy na minus netto...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Minifund [37.47.119.*]
    Myślę że raport nie zachwyci i będzie można dokupić. Pytanie od kogo...bo nie odemnie :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~tt [193.52.216.*]
    Chetny na zrzut zawsze sie znajdzie, pozatym tutaj niewiele trzeba zeby uwalic kurs kilkanascie procent.

najblizsze tygodnie moga byc bardzo ciekawe... Raport (raczej slaby), premiery (raiders, ttst) no i cos co moze polozyc wszystkie gieldy - wybory w USA. To ostatnie w sumie najbardziej mnie niepokoi.
  • Re: Raport 3 kwartał 2020 Autor: ~fund [89.64.191.*]
    W Spółce nic się nie działo, a raczej nic nie wypaliło. Ogólnie na giełdzie smuta, więc szału nie będzie. Najwyżej ktoś ucieknie i trochę uwali kurs na chwilę.
[x]
CFG -7,48% 1,98 2025-11-07 13:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.