• Szkoda Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.216.*]
    Że nie udało się więcej złapać po 56 :)
  • Re: Szkoda Autor: ~John [94.254.178.*]
    Jak brales to gratuluję
  • Re: Szkoda Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.216.*]
    Jak mogę to dobieram. Środki na inwestycje coraz mniejsze, bo od kiedy mam quest2 to duża część idzie na gry. Trend jest w/g google trends jest mocno wzrostowy i dla quest 2 i dla Carbon Studio. https://trends.google.pl/trends/explore?q=Quest%202.
    Poza tym chyba wszyscy zapomnieli o dofinansowaniu z gameinn w lipcu dla na astronomiczna kwotę dla Carbona.
  • Re: Szkoda Autor: ~Tomek [5.173.233.*]
    Nie zapomnieli. No moze coba ktory uwaza ze bedzie strata w tym kwartale.
  • Re: Szkoda Autor: ~coba [87.239.222.*]
    Podtrzymuje ze przychody ze sprzedaży nie pokryją kosztów. Zapraszam do podzielenia się swoimi typami wyniku kwartalnego. Taki specjalista arkuszy i automatów giełdowych na pewno i w tym temacie wykaże się wiedzą.
  • Re: Szkoda Autor: ~Cbr [88.156.142.*]
    Obstawiam 220 k zysku.
    I to jest konkretny typ.
    Twoj kolega oldboy prognozuje za caly rok 5 mln zysku o tutaj: https://m.bankier.pl/forum/temat/8069669
  • Re: Szkoda Autor: ~coba [5.173.80.*]
    Mój kolega? Chyba jako jedyny na tym forum od początku negowałem te teorie oldboya, dla reszty był wtedy jednym z was bo pasował tu taki przekaz. Jak sprzedał nagle wszystko się odmieniło.
    Coba ja sie z konmi nie kopie.
    Za tydzien zweryfikujesz swoj typ. Ja swoim sie nie podziele bo ma on wplyw na strategie przezemnie obrana kilka miesiecy temu.

Wiec zemna nie porozmawiasz o zadnych cyfrach.
    Ostatnio sie srogo pomylies jesli mnie pamiec nie myli. Oczywiscie masz prawo do zgadywanek ale bez mojego udzialu.
    Tak, myślałem. Co do II kwartału to łatwo zweryfikować co piszesz:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8335749&strona=1
    Fajnie ze myslisz. Jest nadzieja w narodzie.
    Co do raportu gratki. Pomylilem ciebie z kims innym kto przestrzelil. Ty byles bardzo precyzyjny niemalze.
  • Re: Szkoda Autor: ~Wu [62.122.236.*]
    Takie dofinansowania zdaje się nie wliczaja się to zysków firmy ale z Wizardow to ja obstawiam że będzie ze 2 bańki na czysto w 3 kwartale.
    Bardziej chodziło mi o to, że spółka się rozwija i będzie robić mocne produkcje na VR. Nie wnikam jaki będzie wynik za 3q. Pewnie będzie nerwówka, bo Dark Times zwróciły się dopiero w połowie lipca chyba.
    Spokojnie jeszcze maszynki stestuja ten poziom zeby raz jeszcze sprawdzic czy ktos peknie. 50 jest juz tak ubite ostatnim razem ze moze peknac tylko jesli sprzedadza ci co kupowali za ok. 20
    O tyle tu jest fajnie ze malo akcji w obiegu wiec w pewnym momencie jak nikt nie bedzie sprzedawal beda szli na poziom 70+
    Ponownie zwracam uwage zektos skupuje od kilku tygodni regularnie po malu maszynka. Ma w tym jakis cel.
  • Re: Szkoda Autor: ~John [94.254.178.*]
    Cel ma jeden od czerwca zameczyc leszcza
  • Re: Szkoda Autor: ~dobrzewieszkto [79.186.249.*]
    A mi nie jest szkoda, tutaj będzie straszna kiszona, albo jeszcze większy zjazd. Wierzyłem w zapowiedzi zarządu, gdzie podkreślali, że nie ma zagrożeń co do premiery na przełomie roku czy tam w 1Q. I co? Podali w piątek w tak newralgicznym momencie na giełdach oraz po sporej przecenie i koszonce na CRB espi o przesunięciu premiery o pół roku. Przesada, 8 miesięcy to jest szmat czasu na giełdzie, uważam, że przez najbliższe kilka miesięcy tutaj nic się nie wydarzy. Wyniki za 3Q też będą słabe. Super firma, ale rozczarowali mnie i wrócę za kilka miesięcy.
  • Re: Szkoda Autor: ~John [5.173.34.*]
    Pa
    Za 8 miesięcy to tutaj już będzie wdrożony program motywacyjny w 3 transzy :P
    Zapraszamy wiec za kilka miesiecy.
    Na Redsow tez sie ibrazasz za kazdym razem jak przesuwaja premiere?
  • Re: Szkoda Autor: ~John [5.173.34.*]
    A założę sie ze jak by wydali w grudniu to by pisali ku..a jak to nie wydali na questa 2 przeciesz quest 1 yo stary sprzet co oni sobie mysla bankrut 3zl.
    Oczywiście, quest 2 to teraz maszynka do zarabiania pieniędzy. Oni muszą wydać grę na wszystkie te platformy. Wydaje mi się że gra jest na ukończeniu skoro przeszła certyfikacje na oculusie.
    Bloober wydal horror na vr w nast roku wejdzie na gielde incuvo i crj doczeka sie swojej gry na vr

Ten co maszynka zbija kurs i zbiera wie co robi a ulica tutaj paioczy ze premiera w polowie roku zeoszukali i ogolne dno i mul
    A zbijajacy z prawej na lewa po 42, 23 szt doskonale wie co tobi i ma czas

Majstersztyk :))))
    I dlatego niektorzy zarabiaja a inni pluja jadem na forach. Ja dalej obserwuje te rozgrywke lepsza niz netflix :)
    W queście 2 narazie jest bieda z grami. Nie mam już w co grać, od czasu do czasu pykne w ping ponga. Jak pojawi się WH to spokojnie ponad 50% użytkowników questa2 kupi to grę, bo jest lipa na sklepie.
    A jak sie gra w vr? Ja nie mam i ciekawy jestem opinii
    Zajebiście się gra, polecam ping ponga. Do zobaczenia po drugiej stronie stołu :) jak już Carbon da zarobić, mam nadzieję.
    Mam powazna wade wzroku i nie widze 3D wiec VR tez nie dla mnie. Oczy mi sie szybko mecza. Tak mi sie w zyciu przytrafilo zejestem w promilu osob z taka wada.
    Dziex za zaproszenie.
    Zucker chce sprzedac 10M quest2. 2021 to idealny czas żeby gra weszła na quest 2, bo stare gry zostaną już ograne przez użytkowników, na święta więcej konsol się sprzeda. A to że jest mało gier na oculusie to oznacza brak konkurencji dla tego tytułu.
  • Re: Szkoda Autor: ~John [193.238.200.*]
    Dokladnie kolego tez tak mysle pozdrawiam
    Pewnie macie rację, ale nie znacie też dnia ani godziny jak w końcu to ruszy. Gra jest pewnie gotowa, problem jest tylko taki, że jest dużo różnego sprzętu VR. Ale też dzięki temu gra będzie bardziej zauważalna na każdej tej platformie. Jak ruszy reklama w tv, to najlepiej jak gra od razu się pojawi na każdej platformie w tym samym czasie, jest to zrozumiałe i oszczędne podejście.
[x]
CARBONSTU 0,00% 2,00 2026-05-15 15:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.