spokojnie uśrednisz za 0,50 a potem póki ten cieć pisowski będzie na stołku to zostaniesz na lata ale warto wierzyc że toruńskiego kleche i pisowskich cieci ktoś wreszcie zmieni ale czy jeszcze vrg będzie istniało?Stadnina w Janowie mimo że na skraju bankructywa ale nadal trwa więc może za jakieś niewiadomo ile lat odzyskasz kase.Pozdrawiam
też mam nadzieje że wreszcie rozgonią to pisiorowe dziadostwo, a na teraz zastanawiam się czy nie przenieść się na pko tam też nieźle zleciało, a pewnie szybciej wróci na przed-covid niż ta szmata śmierdząca. Co tym myślisz?
jak popatrzysz na to jak inwestorzy traktują społki skarbu państwa czytaj pisowskie szmaty pod wodzą Sasina kretyna które to ponoć mają budować szpitale polowe to mam mnóstwo obaw a sam jestem udupiony na pkobp i pzu więc radzić co kolwiek dziś nie bardzo sie odwarzę.Powodzienia i wiara że baby rozjadą te pseudo komune jak walec:)
masz racje spółki pisiorowe to tragedia , ale szukam gdzie przeskoczyć z tego gówna już też pisiorowego....może millenium może mbank , tutaj moja cierpliwość się skończyła !