• ta spółka jest przeklęta Autor: ~ja [37.249.226.*]
    wszystko na zielono - ccc lpp lubawa , a ta szmata śmierdząca na czerwono !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ta spółka jest przeklęta Autor: ~ja [37.249.226.*]
    nawet nie ma jak wyjść z tej szmaty śmierdzącej, bo dzień w dzień, minus 2-5 %
  • Re: ta spółka jest przeklęta Autor: ~vrgtoruńskisyf [77.255.95.*]
    spokojnie uśrednisz za 0,50 a potem póki ten cieć pisowski będzie na stołku to zostaniesz na lata ale warto wierzyc że toruńskiego kleche i pisowskich cieci ktoś wreszcie zmieni ale czy jeszcze vrg będzie istniało?Stadnina w Janowie mimo że na skraju bankructywa ale nadal trwa więc może za jakieś niewiadomo ile lat odzyskasz kase.Pozdrawiam
    też mam nadzieje że wreszcie rozgonią to pisiorowe dziadostwo, a na teraz zastanawiam się czy nie przenieść się na pko tam też nieźle zleciało, a pewnie szybciej wróci na przed-covid niż ta szmata śmierdząca.
    Co tym myślisz?
  • Re: ta spółka jest przeklęta Autor: ~vrgztorunia [77.255.95.*]
    jak popatrzysz na to jak inwestorzy traktują społki skarbu państwa czytaj pisowskie szmaty pod wodzą Sasina kretyna które to ponoć mają budować szpitale polowe to mam mnóstwo obaw a sam jestem udupiony na pkobp i pzu więc radzić co kolwiek dziś nie bardzo sie odwarzę.Powodzienia i wiara że baby rozjadą te pseudo komune jak walec:)
    masz racje spółki pisiorowe to tragedia , ale szukam gdzie przeskoczyć z tego gówna już też pisiorowego....może millenium może mbank , tutaj moja cierpliwość się skończyła !
  • Re: ta spółka jest przeklęta Autor: ~vrgztorunia [77.255.95.*]
    rozumiem flustracje ale szukałbym na siłe czegoś nie zwiazanego z kanaliami:)tak jak robi to rynek plyń a trendem powiadają:)
[x]
VRG 0,00% 4,75 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.