Jak uwazacie,ze Boruta to bankrut i balon to sprzedajcie akcje i przestancie wypisywac wasze chore wizje i urojenia.Nikogo to nie interesuje.Co trzeba miec w glowie,zeby pisac kilka postow z tego samego IP pod innym nickiem?Bawi was to?Nie radzicie sobie z zyciem?Naprawde nie macie nic lepszego do robienia?Sprzedajcie prosze te akcje i za reszte kasy wykupcie sobie terapie w jakims dobrym osrodku rehabilitacyjnym nad morzem.Jak sie zdecydujecie to dajcie adres.Chetnie was tam odwiedze i pokaze notowania Boruty
Czyli pokażesz, że walor jest po 20 groszy? C/Z obecnie to 100. Toż to nadęty balon. Napisz proszę czy ta spółka robi sobie żarty i myśli, że wejdzie na główny parkiet będąc groszówką? Dlaczego naganiacze tutejsi pisali o 4,5,10 zł za akcje i gro osób potraciło oszczędności. Bawi cie jak inni tracą?
C/Z w aktualnym momencie nic nie znaczy.Masz panike i negatywny sentyment.Sentyment sie odwroci,spolka pokaze wyniki wtedy bedzie mozna dalej rozmawiac.Zobaczymy po wynikach czy to balon:) ja na nic nie naganialem wiem nie bede sie wypowiadal za innych.Trzeba sobie zadac pytsnie czy to spolka warta ryzyka i tyle.Jak wroci do bazy to sam bede mega rozczarowany.Nie bawi mnie jak inni traca.Wrecz przeciwnie.Doskonale wiesz,ze sytuacja moze sie odwrocic w jedna sesje.Jeszcze 2 tyg
Cześć. Uważasz, że obecna korekta może się odwrócić w jedną sesję? Co na to AT i wskazniki na wykresie Boruty? Dotychczas wskaźniki na wykresie tej spółki działały wzorowo. Jeśli nadal tak działają, to przed nami dalsze spadki. Zapraszam do dyskusji doświadczonych techników. Pozdrawiam.
Nie jestem ani doswiadczonym inwestorem ani doswiadczonym technikiem:) nie wierze w AT ale wierze w ludzie emocje.Tutaj wystarczy jedno ogromne zlecenie,zeby odwrocic trend.Mozna sobie rysowac kreski,trendy,opory wsparcia,rsi,srednie kroczace.Wystarczy trump,ktory napisze na twitterze,ze only bio to gowno i masz lawine,Wystarczy,ze Joyfix bedzie chcial sprzedac 71 mln akcji,ktore ma:),Prezes powie,ze podpisali umowe w USA i masz gorne widly przez tydzien.Dobre Espi moze byc po wynikach.Nie naganiam.Zobaczymy.Sam mam duzo watpliwosci.Ryzykanci czekaja do wynikow.Jak ktos nie moze wytrzymac niech sprzedaje i tyle.Pozdrawiam
Autor: ~Realista [31.0.35.*] P.S. Obudź się piszesz kompletne bzdury, wróżenie z fusów, a gdzie analizy i wnioski poparte analizami finansowymi technicznymi itp. Uczepiłeś się C/Z jak rzep psiego ogona. Wskaźnik C/Z to bezsprzecznie jeden z najpopularniejszych wskaźników używanych przez inwestorów na całym świecie. Parametr ten często używany jest do wyceny przedsiębiorstw przy metodach porównawczych. Wbrew pozorom wskaźnik C/Z nie jest łatwy w interpretacji. Sposób liczenia nie zawsze jest identyczny, ponieważ zysk netto nie zawsze znaczy to samo.Niski poziom wskaźnika C/Z nie zawsze oznacza okazję inwestycyjną. Jeszcze jedno spółka planuje wejście na rynek główny Giełdy Papierów Wartościowych w 2021 r. skąd taka pewność, że będzie warta grosze. Dobrze, że chociaż dodałeś znak zapytania.