• Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~LeszczAmbicjoner [91.102.105.*]
    Jak uwazacie,ze Boruta to bankrut i balon to sprzedajcie akcje i przestancie wypisywac wasze chore wizje i urojenia.Nikogo to nie interesuje.Co trzeba miec w glowie,zeby pisac kilka postow z tego samego IP pod innym nickiem?Bawi was to?Nie radzicie sobie z zyciem?Naprawde nie macie nic lepszego do robienia?Sprzedajcie prosze te akcje i za reszte kasy wykupcie sobie terapie w jakims dobrym osrodku rehabilitacyjnym nad morzem.Jak sie zdecydujecie to dajcie adres.Chetnie was tam odwiedze i pokaze notowania Boruty
  • Re: Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~Realista [31.0.35.*]
    Czyli pokażesz, że walor jest po 20 groszy? C/Z obecnie to 100. Toż to nadęty balon. Napisz proszę czy ta spółka robi sobie żarty i myśli, że wejdzie na główny parkiet będąc groszówką? Dlaczego naganiacze tutejsi pisali o 4,5,10 zł za akcje i gro osób potraciło oszczędności. Bawi cie jak inni tracą?
  • Re: Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~LeszczAmbicjoner [91.102.105.*]
    C/Z w aktualnym momencie nic nie znaczy.Masz panike i negatywny sentyment.Sentyment sie odwroci,spolka pokaze wyniki wtedy bedzie mozna dalej rozmawiac.Zobaczymy po wynikach czy to balon:) ja na nic nie naganialem wiem nie bede sie wypowiadal za innych.Trzeba sobie zadac pytsnie czy to spolka warta ryzyka i tyle.Jak wroci do bazy to sam bede mega rozczarowany.Nie bawi mnie jak inni traca.Wrecz przeciwnie.Doskonale wiesz,ze sytuacja moze sie odwrocic w jedna sesje.Jeszcze 2 tyg
  • Re: Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~Tech [93.180.191.*]
    Cześć. Uważasz, że obecna korekta może się odwrócić w jedną sesję? Co na to AT i wskazniki na wykresie Boruty? Dotychczas wskaźniki na wykresie tej spółki działały wzorowo. Jeśli nadal tak działają, to przed nami dalsze spadki. Zapraszam do dyskusji doświadczonych techników. Pozdrawiam.
  • Re: Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~LeszczAmbicjoner [91.102.105.*]
    Nie jestem ani doswiadczonym inwestorem ani doswiadczonym technikiem:) nie wierze w AT ale wierze w ludzie emocje.Tutaj wystarczy jedno ogromne zlecenie,zeby odwrocic trend.Mozna sobie rysowac kreski,trendy,opory wsparcia,rsi,srednie kroczace.Wystarczy trump,ktory napisze na twitterze,ze only bio to gowno i masz lawine,Wystarczy,ze Joyfix bedzie chcial sprzedac 71 mln akcji,ktore ma:),Prezes powie,ze podpisali umowe w USA i masz gorne widly przez tydzien.Dobre Espi moze byc po wynikach.Nie naganiam.Zobaczymy.Sam mam duzo watpliwosci.Ryzykanci czekaja do wynikow.Jak ktos nie moze wytrzymac niech sprzedaje i tyle.Pozdrawiam
  • Re: Sprzedaj Waść.Wstydu oszczędz Autor: ~Wiesko [62.87.191.*]
    Autor: ~Realista [31.0.35.*] 
    P.S. Obudź się piszesz kompletne bzdury, wróżenie z fusów, a gdzie analizy i wnioski poparte analizami finansowymi technicznymi itp.
    Uczepiłeś się C/Z jak rzep psiego ogona. Wskaźnik C/Z  to bezsprzecznie jeden z najpopularniejszych wskaźników używanych przez inwestorów na całym świecie. Parametr ten często używany jest do wyceny przedsiębiorstw przy metodach porównawczych. Wbrew pozorom wskaźnik C/Z nie jest łatwy w interpretacji. Sposób liczenia nie zawsze jest identyczny, ponieważ zysk netto nie zawsze znaczy to samo. Niski poziom wskaźnika C/Z nie zawsze oznacza okazję inwestycyjną. Jeszcze jedno spółka  planuje wejście na rynek główny Giełdy Papierów Wartościowych w 2021 r. skąd taka pewność, że będzie warta grosze. Dobrze, że chociaż dodałeś znak zapytania.
[x]
HUBTECH 2,89% 0,25 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.