• jak kupić Autor: ~kucyk [80.51.0.*]
    jak pójdę do banku po złoto to mi od razu sprzedadzą czy trzeba czekać?
  • Re: jak kupić Autor: ~giełdziarz [77.91.49.*]
    Do żadnego banku! Złoto kupujesz u dealera np. Coininwest/mają niższe ceny niż nasi dealerzy i co ważne krótki okres dostawy/ w formie fizycznej np. monety bulionowe najlepiej o nominale 1oz/ jedna uncja/ Krugerrand,Liść Klonowy ,Australijski Kangur,Amerykański Orzeł,Wiedeński Filharmonik .Trzymasz to w domu i masz to w formie fizycznej a nie jakieś ETF- które mogą zniknąć nie wiadomo kiedy i pamiętaj "Złoto to pieniądz reszta to kredyt" J.P.Morgan
  • Re: jak kupić Autor: ~doga [188.117.142.*]
    odrazu dostaniesz sztabką w łep;d
  • Re: jak kupić Autor: ~grzegorz [208.78.41.*]
    Najlepiej wybrać Mennice Skarbową. Tutaj jest dostawa od ręki, a w innych miejscach niestety trzeba długo czekać. Czasem nawet i miesiąc, więc dla mnie takie coś odpada od razu
  • Re: jak kupić Autor: ~marcia [5.173.248.*]
    Lepiej kupić w takich miejscach jak na przykład mennica skarbowa, o wiele lepsza oferta i szersza. Ja zawsze jestem zadowolona z ich usług.
  • Re: jak kupić Autor: ~Ta [31.61.176.*]
    Radzę unikać złodziejskich marz mennicy skarbowej sprawdzić ile kroją w porównaniu do tavexu i pokazać im środkowy palec
  • Re: jak kupić Autor: ~pawelciak [5.173.248.*]
    Jak chcesz kupić złoto, to polecam ofertę Mennicy Skarbowej. Jak mniemam, jesteś początkującą osobą, więc myślę że ta oferta będzie dla Ciebie wystarczająca :)
  • Re: jak kupić Autor: ~Ta [31.61.179.*]
    Mennica skarbowa jeśli lubisz dorabiać innych
    Złodziejskie marże i żałosna nagonka

Tavex lub mennica kapitałowa i już nie jesteś okradany
  • Re: jak kupić Autor: ~Radek [86.84.213.*]
    Bez problemu możesz kupić srebro w Mennicy Skarbowej. Tutaj jest bardzo korzystna oferta, dodatkowo zamówienie otrzymasz praktycznie od ręki, więc nie trzeba czekać po kilka tygodni.
  • Re: jak kupić Autor: ~Ta [93.174.30.*]
    Mennica skarbowa gdy chcesz kupić po złodziejskiej marży ba najgorszych warunkach cenowych w Polsce

Tavex lub mennica kapitałowa gdy nie lubisz być okradany
  • Re: jak kupić Autor: ~wiktor [68.235.33.*]
    Moim zdaniem lepiej jest zamówić je w Mennicy Skarbowej. Jeśli zależy ci na czasie to jest to najlepsze rozwiązanie, dlatego, że swoje zamówienie otrzymasz naprawdę szybko
  • Re: jak kupić Autor: ~lutek [188.33.232.*]
    Lepiej sobie sprawdzić oferty takie jak na przykład Mennica Skarbowa, to bardzo bezpieczna opcja jeśli chodzi o kupowanie złota i bardzo też wygodna. Ceny mają jak najbardziej ok, może nie są najlepsze, ale za taką wygodę to warto
  • Re: jak kupić Autor: ~maritka [188.33.242.*]
    Kupić złoto bez żadnych problemów możesz w internecie i to w bezpieczny sposób, na przykład korzystając z mennicy skarbowej :)
  • Re: jak kupić Autor: ~Ta [93.174.30.*]
    Wystarczy omijać mennice skarbową i hej złodziejskie marże

- tavex
    - mennica kapitałowa
    - coininvest