• Ale tu cisza... Autor: ~PWA [91.207.172.*]
    ,ale podobno pieniądz lubi ciszę ,tak często czytałem na forum bankiera,zobaczymy co to będzię pozdrawiam Wszystkich
  • Re: Ale tu cisza... Autor: ~Beb [109.95.146.*]
    Cisza przed burzą? Pytanie jaką...
  • Re: Ale tu cisza... Autor: ~PWA [37.120.223.*]
    Myślę że nie będzie tak żle , trzeba wźiąść pod uwagę , że jednak Paturej i zarząd nie ubrali ulicy tak jak zrobili to prezesi na innych spółkach przecież gdyby chciał to przeciągnął by negocjację pod byle pretekstem i wcisnął by papier ulicy po niezłej cenie , ale jednak tego nie zrobił a to coś znaczy nie sfinalizował umowy również z jakiegoś ważnego powodu ,bo na pewno nie zrobił tego o tak sobie On i zarząd to prawnicy i myślę że wiedzą co robią ale to tylko moje zdanie i absolutnie nie należy się nim sugerować ja mam akcje i cały czas dokupuję po trochę ale nie kupowałem ich na górce więc mam ten komfort psychiczny , ale i tak jestem dobrej myśli na tyle że to są jedyne akcje które zostawiłem w portfelu na chwilę obecną, a jakby jeszcze spadły to dokupię znowu pozdrawiam i życzę Wszustkim zdrowia i szczęścia w inwestowaniu bo teraz będzię bardzo potrzebne to jest pewne
[x]
GRUPAHRC 2,17% 0,94 2025-11-10 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.