• TOMASZKU!!! Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    BMX sobie kupiłeś?
  • Re: TOMASZKU!!! Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Tomaszku, gadalam z Mareczkiem. Na tym BMX-sie da sie cos utargowac

https://www.cyklonebike.com/cyklonebike-total-top-custom-32-000-w-9-900-e/
  • Re: TOMASZKU!!! Autor: ~Tomaszek [37.47.19.*]
    Ok
  • Re: TOMASZKU!!! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.13.*]
    Widzę, że posiadacie także sprawność zucha-tropiciela.

Cześć Mroczny. Mam dużo sprawności, ale nie zajmuję się jakoś tropieniem ostatnio. No chyba że węszę gdzie tu zarobić, Ja raczej nazwała bym to poszukiwaniami dobrych lokat. Się mi tak wpadło. Nie wiem jak Tomuś, ale myślę że to przypadek. Tych spółek nie ma znów tak wiele... Mroczny, wiesz że wczoraj zastanawiałam się spod jakiego znaku jesteś? Powiesz kiedy się urodziłeś dzień i miesiąc tylko. Mogę się zrewanżować jeśli Cię to interesuje.
  • Re: TOMASZKU!!! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.13.*]
    Dnia 2020-11-01 o godz. 14:12 ~Sheep napisał(a):
    > Cześć Mroczny. Mam dużo sprawności, ale nie zajmuję się jakoś tropieniem ostatnio. No chyba że węszę gdzie tu zarobić, Ja raczej nazwała bym to poszukiwaniami dobrych lokat. Się mi tak wpadło. Nie wiem jak Tomuś, ale myślę że to przypadek. Tych spółek nie ma znów tak wiele... Mroczny, wiesz że wczoraj zastanawiałam się spod jakiego znaku jesteś? Powiesz kiedy się urodziłeś dzień i miesiąc tylko. Mogę się zrewanżować jeśli Cię to interesuje.

Nie mogę moja droga, bo sprzeniewierzyłbym się swojemu nickowi.
    Mroczny to mroczny.

I trzymaj rękę na pulsie, bo te testy są dla ciężkich przypadków, więc gra może być szybka.

To szkoda z tą data, ale rozumiem nie do końca, co ma mrocznosć do zodiaku? A już wiem. Jakby gwiazdy to przciwieństwo, pozornie ;). No ale ok.
    A BMX-y szybkości wymagają to fakt. W końcu grono kientów będzie się wypładniczo zmieniać. I dlatego... i dlatego :))
[x]
INTELIWIS 0,00% 3,95 2022-10-14 14:57:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.