Przecież im więcej tematów założycie tym jaśniej widać, że ta spółka to wielkie łajno, zwykła pułapka. Poniekąd żal mi Was, nie macie co robić w domu ? Naganianie Wasze na ten syf Te.liani się nie powiodło to teraz spamujecie na tego bankruta? Nie myślicie o tym, że topicie w tym kiblu innych ludzi?
Cierpliwi zarobią nieruchomości zawsze będą w cenie zobacz sobie na aktywa kapitalizację jak piszecie że wydmucha bankrut to np. Allegro, Mercator jaką mają kapitalizację a ile aktywów napompowane X10 prawie
Oj a jakinjesf zysk na waszej spolce a jaki na merkatorze? Ile wasza spolka ma gotowki a ile mercator? Nie oatrzcie tylko na cene akcji ale na wskazniki i sprawozdania finansowe
Wstyd latacie po forach innych spółek i naganiacie by ludzi ubrać na zimę .Kiedyś miałem spółkę hotelarską i od 5lat już nie jest notowana szyld został a hotele działają pod inną nazwą i tak to jest . Biorąc pod uwagę obecna sytuację sami wiecie jaki ruch jest w wynajmie wszyscy siedzą we własnych domach w strachu .
Jeżeli kupicie ten syf, stracicie pieniądze. Spójrzcie, jak żałośnie kwiczą ze swych haków gamonie, które kupiły w zeszłym tygodniu te kwity. A amnestii nie będzie.
Ja widzę coś odwrotnego kwiczą trole spadkowe może uda im się kupić w tej cenie jutro rano potem odjazd spółka miała dobry raport a ten będzie jeszcze lepszy 3 kwartał ludzi było pełno wszędzie nie było wolnych miejsc na wczasy także męczcie dalej i patrzcie