• moment Autor: ~podróżnik [5.173.177.*]
    Witam,
    3,30pln to jest moment na wejście w tą spółkę.

1.Słabe info który może jeszcze obniżyć cenę do ceny 1:1.
    2.Zainteresowanie dużego inwestora zagranicznego sp. Ferrum
    3.Bardzo słaba złotówka która będzie jeszcze słabsza w $ co pomoże w akwizycji tej spółki.
    poz.

• Re: moment Autor: ~Rado [176.115.82.*]
    A cóż to Panie podróżnik. Przecież spółka była dla Pana taka feee i wgl
  • Re: moment Autor: ~podróżnik [83.28.212.*]
    Nie rozumiem zdziwienia, była fee powyżej 4,30zł, a przy 3 nie jest fee, no i ? co Cie dziwi? jak byś miał 1oz au po 5tys lub 10tys to kiedy byś sugerował kupić? Ty pewnie namawiał byś jak by było po 10tyś tak jak to robisz z tą spółką jak jest po 4,3zł to obrażałeś innych że sprzedają. No i co to się stało Panie Rado że jest po 3,30 czyżbym miał rację a ty jak zwykle nie?;-) poucz się niedowartościowany człowieku.
  • Re: moment Autor: ~Ja [37.248.177.*]
    Witam,

najbardziej mnie interesuje ten punkt:

2.Zainteresowanie dużego inwestora zagranicznego sp. Ferrum

To by się potwierdzało patrząc jak się zachowuje od wielu miesięcy kurs akcji. Cały czas jest trzymany i nie pozwala urosnąć. Ktoś ewidentnie przez te kilka miesięcy skupował akcje po małym wolumenie. Czyżby faktycznie było przejęcie ?
    Jest sporo dużych graczy na rynku, którzy są zaangażowani obecnie w największe inwestycje gazowe. NordStream, BalticPipe, etc. FERRUM idealnie się w to wpisuje.

UP

• Re: moment Autor: ~janusz [89.64.39.*]
    Nie miesięcy a lat!!!
  • Re: moment Autor: ~Ja [37.248.177.*]
    Akurat zainteresowałem się tą spółką kilka miesięcy temu, ale faktycznie dołowane kilka lat ...
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.