• Co wy knujecie? Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Cały wątek wyrwało?
    Dobranoc chciałam napisać
    Dlaczego faceci myślą że kobiety nie mogą grać na giełdzie? A co dopiero z powodzeniem?
  • Re: Co wy knujecie? Autor: ~Romek [37.47.19.*]
    Dzien dobry, ja tylko tam napisalem, ze zarzad Inteli, tak samo jak zarzad blooba, ma nas drobnych akcjonariuszy w dooopach
  • Re: Co wy knujecie? Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Dzień dobry. Ja myślę że faktycznie z pktu widzenia tych co liczą na mocny up i realizację to ma w dooo..ch. Jednak dla mnie tu firma na dłużej. I dla Zarządu też. Nie pompują znaczy nie będą sprzedawać. InteliWise nie potrzebuje też jakichś znacznych kwot na rozwój. Firma sobie poradzi bez emisji np.obligacji. Mi odpowiada powolny wzrost. Jak pisałam 100 proc rocznie jest ok, a jak będzie więcej to już cacy.
    Nie napisałeś czy koniecznie musisz zobaczyć cycki by nie podejrzewać kogoś o ukrywanie się pod szyldem " baba"
    Bo nie jestes baba- z Twoich ip pisane jest tez w rodzaju meskim:)
    Romku, nie będe Cie przekonywać, to bez sensu. Tyle tylko że pisząc z komórki korzystam z niechcianych podpowiadaczy, I to chyba Samsung myśli że w polskim chłop czy baba to to samo... Jeszcze się nie nauczył...
    Nie uważam także by sformułowania typu: ministra, prezeska były fajne, wolę (jako baba bez kompleksów w tym temacie) Pan/Pani Miniser, Prezes, Ambasador, Informatyk ( bo kto wypowie dźwięcznie: ministra, prezeska,informatyCZKA??:)) Mi wystarczy że i Polska i Rewolucja i Mądrość jest kobietą
    Tym czasem popatrz sobie, może się otworzy
    "https://inteliwisePL/videos/405447190838465"
    Jak nie to na stronię InteliWise można posłuchać fainie podanych rzeczy i popatrzeć na ładne obrazki.
    I dla chłopów i dla bab.

to aders z face b ooka, więc trzeba w linku dopisac z palucha
    F B...com/
    Alez moja droga, nie chodzi o przepalcowanie sie, tylko meskie nicki piszace na roznych spolkach z Twoich ip :)
  • Re: Co wy knujecie? Autor: ~Rado [94.254.179.*]
    Może to gachowie owcy w przerwie na papieroska się udzielają?
    A to ty o tym z T-mobile, że od 188.146.97 do końcówki 112? 3palcewNAtalce, Tobi, Mały, Trader75..,
    Tak jest też taki gościo Na Govenie jaja sobie czasem robimy bo tam nudno.... (XD się podpisuje)
    No i raczej aktywny jest na różnych spółkach, ale nie śledzę na jakich, czasem gdzie na się wpadamy..... Ale to IP Routera z T-mobile i tyle. Kazdy to moze miec. ... Mam pospisywac Twoje IP i pozaczepiac cię na innych spółkach kierując sie IP??? Może za którymś razem i na Ciebie trafię...). Trochę czasu szkoda..
    Kiedyś to ćwiczyliście z mrocznym pamiętam... te IP jak się zmieniają..
  • Re: Co wy knujecie? Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ja też nie bardzo rozumiem...Dlaczego zniknął cały wątek, jeżeli tylko jeden wpis był niestosowny....???
    I w ogóle niewiele z tego wszystkiego rozumiem....:)
    Może niestosowny był inny komentarz ? Nie ten o Zarządzie. Ktoś tu robi cenzurę, a to znaczy że zaraz znów mnie wygonią :))?? Ale akcji nie sprzedam za żadne skarby!!!!!!
  • Re: Co wy knujecie? Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Nie pamiętam dokładnie całego wątku...Może mój był niestosowny, że Inteliwise będzie po 100 zł :)
    Tak czy siak ktoś zarejestrowany musiał zgłosić że tak szybko wywalili i to całość.
    Jeszt oczywiście szansa że nastąpił rozbłysk na słońcu, chmura doleciała i... wywyaliło:)))))
[x]
INTELIWIS 0,00% 3,95 2022-10-14 14:57:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.