• PEM - prawdopodobnie nabity w butelkę ... Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    Ja kupowałem PEM po 50,70 . Gdyby za jedną akcję PEMU było 4 akcje MCI dla mnie to byłoby ok. Inaczej jestem niestety wydymany ... ;(
    Szkoda że na akcjach Czechowicza zyskuje tylko sam właściciel i Zarząd, a my drobni jesteśmy od lat kopani w dupę tylko dlatego że identyfikujemy się z tym biznesem ...
  • Re: PEM - prawdopodobnie nabity w butelkę ... Autor: milion_dolars [188.123.203.*]
    Teraz już wiem że ten fundusz Luksemburski to była zwykła ściema żeby tylko dać wiarę ludziom, a kurs dalej dołować ... oni nie prowadzili żadnych rozmów , bo niby kto chciałby z nimi rozmawiać ?
    Jeśli chodzi o etykę w biznesie to mamy tu początek lat 90-tych i dziki kapitalizm ...
  • Re: PEM - prawdopodobnie nabity w butelkę ... Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Myślę, że jednak prowadzili. Tylko ich "renoma: (wyceny MCI i PEMu) mówiły za nich wiele inwestorom. Skoro Janik pozyskał grosz pod zarządzaniem po odejściu z MCI .... Skoro można sprzedawać spółki przez tel to tłumaczenie, że COVI19 jest idiotyczne. Najlepsze jest to, że w ostatnim raporcie MCI Management piszą o zamiarze zwiększenia zaangażowania w PEM a i parę dni temu po wyjściu z ATM p#erolą o pozyskaniu kasy od zewnętrznych w 2022-2023. No i tak się stanie, poprawią wyniki, pozyskają grosz ale już opłaty za zarządzanie zostaną w grupie MCI czyli u Czechowicza!
[x]
PEMANAGER -2,37% 18,50 2021-06-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.