Ciekawe co zrobi szulernia przed wynikami które są znane..Dzisiaj była mała próbka wszystkiego ..z 25 na 32 w ciagu chwili.I to tylko świadczy o wszystkim że małym kapitałem mogą wyciagnąc spółke pod SUFIT jak i też spuścić na DÓŁ..tak jak ostatnio z 45 na 28zł dziś .I jeszcze końca nie widać....CAŁA GIEŁDA TO WIELKA SZULERNA ..patrząc nawet co sie dzieje z kursem np..XTB.MERCATOR i to nie są balony tylko firmy które zarabiają w tym roku kolosalne pieniądze..Ale tyle jest warta cała GPW..W Ameryce takie rzeczy nie maja miejsca..
Spokojnie Zbychu. Widzę że nerwy Ci puszczają. Od wczoraj nie jesteś tutaj i wiesz już jak to wygląda. Niesty wielu nieświadomych inwestorów daje się dymać szulerce. Bądź spokojny o Blirta poradzi sobie. Przyszłość należy do niego. Nie ważne co będzie za tydzień, liczy się to co będzie za parę miesięcy. Mercator realizacja zysków, normalne po takim strzale. Wróci do normy. A xtb fakt też umkczylem. Liczyłem na tą spółkę ale jej czas jeszcze nie nadszedł. Cierpliwi wygrywają.Po 3Q jest 4.
Mocna firma śmichu warte>>>???ciekawe co napiszesz jak w tym tygodniu zobaczysz kurs ponizej 20zł!!!!!!TEŻ BEDZIESZ PISAŁ TAK .......to jest szulernia która z małym kapitałem może z kursem zrobić DOKŁADNIE WSZYSTKO I NA DÓL I DO GÓRY..Widziałes notowania podczas sesji piatkowej ..to sobie zobacz na wykresie!!!!!!