• juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~tlumULICZNy [51.148.3.*]
    ulica juz skacze sobie do gardel, spolka z kwartalu na kwartal wykazuje straty czyli PRZEPALA GOTOWKE a kurs coraz nizej i nizej. mamy juz 7zl przy slabym otoczeniu rynkowym, spolki wychodza dolem, nowe dolki i coraz wiecej ludzi traci prace.
    komponenty dla PNW kosztuja coraz wiecej bo USD oraz EUR drozeja a dochod ciagle generowany w PLNach.
    przy takim otoczeniu rynkowym i spadkach rozsadnym jest twierdzic ze ten kurs sie tu PRZEPOLOWI na ok 3.5zl tylko co bedzie jak dalej beda zenic papier LESZCZE wyskakujacy po 3zl, 2zl az do 1PLNa bo tak tez moze byc. Jezeli w USA po wyborach zacznie sie WYPRZEDAZ to nie skonczy sie za miesiac tylko za rok lub dwa (maja z czego spadac, szczegolnie e-commerce) a tu LESZCZYNA tak o tym e-commerce cisnie. Jezeli bessa sie potwierdzi to bedziecie wyskakiwac wtedy po 2-3zl mowiac ze bardzo DROGO SPRZEDALISCIE. Ludzie z okolic Radzynia lubia bawic sie za cudzesy wiec DRUGA EMISJA za rok - czemu nie (nie musi tak byc ale moze bo nie wiem czy prezes groszem smierdzi).
    ….
    ….
    Taka mala dygresja: Zakupiony budynek to dawna knajpa Mozaika gdzie kolejnym wlascicielom nie wiodlo sie z biznesem i zamykali to jeden po drugim wiec nieruchomosc nie jest pierwszej swiezosci.

Dla kursu lepiej bedzie jak teraz spadnie jeszcze z 50-60%, oczysci sie z leszczyny i gimbuchow a kiedy otoczenie rynkowe sie ociepli to zacznie rosnac pod oczywiscie generowane ZYSKI - ZYSKI powtarzam.

• Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~milo [31.60.116.*]
    Pojawiły się takie trole spadkowe, a to z reguły oznacza wzrost popytu i koniec spadkow :)

Napisz proszę jaj spółka przepala Cash? Bo nie raczyles wyjaśnić :)

Tym, że inwestuje w rozwój? W zaplecze logistyczne, nowe rynki, nowe platformy i kanały sprzedaży? Hahaha widać jakie masz pojęcie o rynku :)

W marcu jak była panika to tez do tyłu spadło, nowe niżej. I w ciągu kilku tygodniu wybilo do 17 :)
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~Mat [165.225.80.*]
    Patrząc po twojej hisotri postów i IP, to kiepsko idzicie ci to naganianie na spadki :D
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~przepaleWpiecu [89.36.69.*]
    wybicie na 17zl to chyba efekt kumulacji Robinhoodow Covi z lokalnego rynku. Obserwujac spolki od 20 lat nigdy nie bylo tak ze spolki rosly w 3 sesje o 200% a w 2020 to stalo sie wrecz standardem. Przykro sie patrzy na gimbusow ktory mysleli ze tylko bedzie roslo i zostali ubrani na lokalnych gorkach (tutaj okolice 15-17zl). forum nawet Bankiera zalane tysiacami postow ubranych i DROGO SKARMIONYCH LESZCZY co potracili kase. na spolkach medCovid pelno ich ale kazdy jest GIEROJEM i zarobil miliony a rzeczywistosc jest pewnie taka ze zarobil wirtualnie bo nie sprzedal na gorce a teraz juz mogl zaczac grzac straty ale trzyma dalej a kurs do dolu. tu jest podobnie. rynek jest jaki jest tylko wybory w USA i jezeli Biden wygra to SPADKI mamy na 90% gwarantowane z jego podejsciem do gospodarki. ponadto w USA rynki sa wygrzane na maxach od 12 lat wiec chcac nie chcac czeka ich OSTRA KOREKTA. Czy sadzicie ze skoro w USA bedzie SPADAC to na GPW i NC bedzie roslo ? Czy jestescie tacy naiwni bo ja w to jakos nie wierze. Druga rzecz to trzeba jeszcze wykazywac ZYSKI (mimo ze sie inwestuje) zeby przekonac inwestorow ze warto ten papier kupic. patrzac na ostatnie dwa kwartaly NIE WIDZE TUTAJ ZYSKOW wiec C/Z =0 a wrecz NIE ISTNIEJE, a FORWARD C/Z to na dzis tez OKRAGLE ZERO !!! nie zyjcie marzeniami abyscie sie sromotnie nie rozczarowali tak jak ci co zakupil po 15-17zl bo jezeli przyjdzie im ogladac 1 czy 2 zl to pikawa moze nie wytrzymac.
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~milo [31.60.85.*]
    Ale nie wiesz, czy USA będzie spadać. Według mnie wygrana Bidena jest w cenie, jak wygra Trump to zieleń. Druga sprawa, że jak faktycznie będzie szczepionka w styczniu to wynik wyborow zejdzie na drugi plan, sentyment się odwróci i znowu będą wzrosty.

A sama spółka bardzo dobra. Nie widzisz zysków, bo sam jesteś takim amatorem, o których piszesz. Spółka jest mała spółka wzrostówą i musi inwestować. Przychody rosną, a zyski są inwestowanie i to skutecznie. Zysk netto za sam czerwiec to ponad 230k netto. Teraz firma zakończyła największe inwestycje i będą zyski. Piszesz, że tych zysków nie siedzi, więc sie zastanawiam, czy celowo " nie zauważyłeś" szacunkow za q3? Kupować nikt Ci nie każe, merytorycznie o spółce chętnie podyskutuje, ale proszę...nie próbuj straszyć bzdurami...
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~Kristof [37.47.89.*]
    Przepalewpiecu, co ty się martwisz o moje/nasze pieniądze inwestorów którzy zainwestowali w spółkę rozwijająca się? Twój ton pisania ewidentnie wskazuje że chcesz nagonić na spadki i popierasz to jakimś pierdołami które nie maja podstawy, zapchles sobie głowę jakimis pierdołami o żabach i teraz na sile próbujesz zainteresować tym innych.

Do zobaczenia za 1.5 roku
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: marcowym [5.173.106.*]
    Kolego - po 1 nie ma znaczenia co sie działo z budynkiem wcześniej, knajpy tam nie otwierają. Po 2 to nie ten budynek o którym mówisz, 3 minuty w Google i widać że bar był obok, a plant kupił budynek bohaterów 61B, wygląda na skład budowlany i świeży budynek. w espi piszą że działka >1ha. Cena chyba calkiem dobra
    https://www.google.com/maps/@51.7896821,22.6136222,3a,75y,323.49h,91.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFMqxW5s4RibyXEx_Ibtc8A!2e0!7i13312!8i6656

• Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~przepaleWpiecu [89.36.69.*]
    juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ?

Od debiutu mielismy zjazd z 10zl do 6zl, potem sztuczna podbitka CovidGimba i z 17 zjazd na 7zl czyli ciagle te same bagno.
    Podejrzewam ze podbitka z 6zl na 17zl byla tylko po to zeby kurs sie nie zalamal w kierunku 3-2-1zl (kazdy moze sobie wybrac
    cene do jakiej moglby dotrzec). Jak widac z wykresu nie trzeba bylo dlugo bo tylko 3 m-ce i mamy ten sam poziom z ktorego
    startowala Gimba. Jak tu ktos zauwazyl nigdy tak nie bylo na rynku ze spolki rosly po 200-300% w pare sesji wiec GIMBUSY
    musza teraz poniesc tego konsekwencje i nikomu nie bedzie szkoda jak kurs np. za 2-3 mce zamelduje sie na np. 2zl.
    Ktos przeciez musi za to zaplacic = czytac GIMBUSY.

@milo - obserwuj uwaznie co grube byki z USA zrobia z Robinhoodami, zostaniesz polskim Robinem z drewnianym zegarkiem
    na reku za 20 czy 30 tys zl

@Kristof - jakbym chcial naganiac to pisalbym o tym jak bylo 16-17zl a widze co jest teraz, ZJAZD
    z 17zl na 7zl bo podpompowali was spekulanci i zostawili z DROGIM papierem. po co kupowac teraz jak
    z tygodnia na tydzien jest coraz taniej i taniej wiec przez zime za wiele bym sie tu nie spodziewal
    kiedy byc moze przed nami ZJAZD za oceanem a jezeli to sie zmaterializuje to zebyscie nie musieli
    wyprzedawac nawet po 2 zl = traktuj to tak ze cie OSTRZEGALEM abys potem nie plakal ze ubrali cie
    7 czy 8 razy wyzej a teraz jeszcze cie z roboty wyrzucili

@marcowym
    o to ci chodzi:
    https://www.google.com/maps/@51.7896035,22.6135503,3a,75y,345.85h,82.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sD5uXEzqzis2Hra_ylxKkbw!2e0!7i13312!8i6656

nie do konca to nowy budynek, na zdjeciach tylko tak wyglada wiec jak go nigdy nie widziales to sie nie wypowiadaj i nie siej zametu
    bo widze gimby traktuja google jak bozka co wszystko wie i wszystko pokaze.
    tuz na przeciw po drugiej strony placu przed wjazdem na nieruchomosc co srode odbywa sie SWIETO DYSZLA wiec zeby tylko w okresie
    zlej koniunktury nie musieli otwierac soiska na lokalnym targowisku :)

• Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~milo [31.60.85.*]
    Ehhh chyba ktoś przespal ostatnie pół roku i żal ściska:)

Szczepionka w styczniu, za tydzień będzie w USA po wyborach. Ewentualna wygrana Bidena w cenach. Za chwilę powrót do wzrostów i nowe szczyty na rynkach :) bierz puki cena bardzo atrakcyjna, bo zaraz znowu będziesz stal z boku i wylewał frustracje na forum

P.s chętnie docenilibysmy Twoja wielkoduszność, która każe Ci marnować weekend w celu bezinteresownego troszczenia się o pieniądze obecny ludzi, ale w nią nie wierzymy
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~LeTeQue [89.36.69.*]
    @milo skończ te NAGANIANIE na drogi papier. Typowe Gimbo 25+.
    Grzeje ci się D...PA bo nabrałeś drogo i szukasz naiwnych sprzymierzeńców a tych z tyg na tydzień ubywa.
    Obawiam się też ZJAZDU na min 3 złote więc zaklinanie rzeczywistości ze zaraz będzie wysoko, że zaraz będzie po wyborach itd jest naiwne.
    Niezależnie kto wygra to w USA będzie ZJAZD - tylko FANGI jeszcze są wysoko ale nowych górek już nie ma, podwójny szczyt a u nas CDR potwierdza ZJAZD niezależnie czy Cyber wyjdzie czy nie.
    Przygotuj raczej ZWIERACZE lub TenaPants na zjazd do lutego o 30-50% niż na wzrost.
    Po co teraz przepłacać, też wolę zakupić po 2-4 złocisze. Papier w IPO był już bardzo drogi a ZYSKÓW nie ma i nie wiadomo czy będą.
  • KIERUNEK 2-1zl Autor: ~2doonqle [92.40.179.*]
    ZJAZD na 2 zł nieuchronny
  • Re: KIERUNEK 2-1zl Autor: ~milo [31.60.85.*]
    Widać, że jest popyt na akcje :) trole spadkowe już po nocach w weekend siedzą, żeby na spadki naganiac :D

Wyślij się trochę...może chociaz pół merytorycznego uzasadnienia?
    Przecież to wy siedzicie po nocach i i nagniacie na spadki :D i to jeszcze argumentami oderwanymi bez pokrycia :D ja was tu tylko wyjaśniam :D jakbyś nie był sezonowym trolem spadkowym to powiedziałbys, że jestem tu od początku i brałem w crowdfoundingu po 6,6 także nie mam się czym martwic:)

Jak to możliwe, "obawiasz się" spadku na 2zl skoro nie masz akcji? Przecież sam na te spadki naganiasz :D

I napisz proszę dlaczego miałoby na te 2 zł zjechac? Jakieś przesłanki? Gościu....naganiasz na spadki na mało znanej i mało płynnej spółce z NC, bo nie stać Cię na akcje za 7 zł....skąd ty możesz wiedzieć co się stanie w USA po wyborach....hahahaha made my day
    @milo gimbo 25+ pracujemy w nocy i to wystarczy.
    ...
    ...
    .....

trend jest wszystkim znany i ZYSKI za 2020 tez: I kw 2020 = strata netto 186 tys a II kw 2020 strata netto 64 tys zl.
    ...
    .....
    .......

Czy przypadkiem to nie Carpathia Capital ASI SA zbyla 51 850 sztuk do dnia 2020-07-21 czyli pomiedzy 16-17.60zl ?
    Czy to nie oni ci UBRALI jak LESZCZA i teraz stekasz na lewo i prawo bo kurs SPADA ?
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/PLANTWEAR/akcjonariat
    .....
    .......
    .........

Kurs: https://stooq.com/q/?s=pnw&c=1y&t=c&a=lg&b=0
    ..
    ...
    Jak 2 PLN ci sie nie podoba to dla mnie moze spadac do 1 PLN a i nawet do 50 gr bo jezeli powtorzy sie BIG DEPRESION to dolki bedziemy ogladac nie tylko na PNW przez kolejne grube miesiace a wrecz lata. Index spadl ok 89%.
    Wytrzymasz jeszcze z 30% spadkow od dzis czyli z 7.4zl na 5.20zl czy jak kurs bedzie po 4.8zl to bedziesz NAGANIAL zeby inni usredniali ?

Widzę strasznie się mnie uczepileś :D jak rasowy troll spadkowy "zero merytoryki tylko personalne wycieczki" w sumie jak już sam przyznajesz, że po nocach porabiasz płatnym nagnianiem czego się po tobie spodziewać:D już pisałem brałem po 6,6 taniej nikt nie ma i nadal jestem na +, więc kto w co miał mnie ubrać :D a to, że Carpatia sprzedała to co?
    1. Dostali akcje jako wynagrodzenie, więc mieli prawo je spieniezyc
    2. Zarząd CDR też sprzedawał akcje po 16 zł i co? :D
    3. Zeszli tyko poniżej progu 5%, żeby sobie przepisami nie zawracać głowy

Kolejny raz też wam tłumaczę, że to nie ja naganiam tylko wy :) ja jedynie reaguje na wasze wpisy. Wy zaklamujecie rzeczywistość, ja to tylko prostuje. Przestańcie pisać bzdury to ja też nie będę pisał :)

Ja się nie żale na kurs tylko sobie spokojnie trzymam, to wy jeczycie, bo wam za drogo :)

Co do wyników to rozumiem, że kolejny raz celowo "nie zauważasz" szacunkow za q3? Celowo "nie zauważasz", że co kwartał przychody idą w górę? Celowo nie zauważasz, że w samym czerwcu było 230k zysku netto? I pomijasz, że firma mocno inwestuje?

Co do trendu...nie ma teraz żadnego trendu. Pojawiła się panika na rynku, która już sie kończy
    Z ciekawości:
    Skoro to według Ciebie taka beznadziejna spółka to czemu na niej siedzisz? Olej i nie kupuj
  • Re: juz 7zl - kierunek 3-2-1zl ? - PRZEPALNA GOTOWKA !!! Autor: ~Jef [37.47.86.*]
    PrzepaleWPiecu widzę po co zmieniasz nazwę nicku? Tak
    Jak pisze Milo, widzę ze żal dupe ściska ze spółki rosły po 200-300% a ktoś tu chyba ich nie miał w portfelu. Co ma do tego PlantWear? Tutaj wszystko idzie w swoim tempie.

Zastanawia mnie czego akurat teraz sobie trole przypomniały o naganianiu na spaksi
  • zyskow NIE MA ale SA STRATY w 2020 Autor: ~tlumULICZNy [51.148.3.*]
    niestety zyskow NIE MA ale SA STRATY z kwartalu na kwartal i tego sie trzymajmy a nie jakiegos zaklinania @milo i reszty trolixu co zostal ubrany po 15zl+. kurs spada, obecnie grzeje okolice 7 zyla ale ze slabymi nastrojami na rynku obstawiam niedlugo cene za akcje ponizej ceny z IPO. wtedy beda wyskakiwac jeden po drugim bo goraco sie zrobi a straty scisna za gardla……. i ZDScisnie.
    @milo TenaPants juz zakupiles ?

• Re: zyskow NIE MA ale SA STRATY w 2020 Autor: ~milo [37.47.144.*]
    Hahaha znowu trole spadkowe piszą po nocach, bo nie kupiły, a spadać nie chce :)

Tylko dwa kwartały były stratne ponieważ spółka dużo inewestowala, a przychody w każdym kwartale większe :)

W samym czerwcu zysk netto wyniósł 230k netto

Rozumiem, że przypadkiem "nie zauważyłeś" szacunkow za q3, w którym największe inwestycje za nami i firma znowu zarabia? :)

Przed nami q4, w którym będą srogie żniwa, lepiej już dłużej nie czekać z zakupem, skoro już po nocach spać nie możesz bez akcji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PLANTWEAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.