to jest koszmar - bankrut wyceniany na 31 mln zł (wg aktualnej kapitalizacji) - to są akcje bez wartości - to makulatura - proponuję ustawić się z kupnem na 2 grosze - może później uda się sprzedać z zyskiem po 3 gr
8 nie zobaczysz przez zajblizsze kilka lat, ja mam jeszcze pakiet za czasów MBpartner jak szorował po dnie kupiłem na LT bo praktycznie za darmo było więc nawet te 8 mi lata
Po pierwsze nie założyłem wątku, po drugie poczytaj trochę o spółce o Berg holding połącz kropki i zadecyduj czy warto kupić. Poprostu wg mnie warto, pozdrawiam.
Naturek wyraznie pytalem, po co się spuszczasz i zakladaz wątki, boli pytanie?
Gdzie byles wczesnie, wyskakujesz z kapelisza i placz, zmusza cie ktos do kupna? To po co sie produkujesz??
ponieważ ktoś z was biega po forach innych spółek i wypisuje głupoty, że to perła - ja pobieżnie przeanalizowałem to to coś i widzę, że to bankrut - nie należy zaśmiecać inne fora spamując na temat tego czegoś czym tu handlujecie - jesteście niepoprawnymi optymistami lub celowo wkręcacie innych, aby stracili kasę
to tylko pod sprzedanie akcji w rynek - później ogłoszą aktualizację prognoz w oparciu o nieprzewidziane zdarzenia losowe i cena akcji spadnie na 4 gr - już dziś wiadomo, że oni nie podniosą się