Przecież raport był bardzo dobry a kurs tak nisko. Przecież to powinno być po ok 80 gr. Inne firmy przynoszą straty maja dużo większa liczbę akcji większa kapitalizację a kurs dużo wyżej.
Nisko bo byla bessa sie zaczęła w lipcu.
Ncindex ostro się posypal, wczoraj - 12% niewiele mnirj niz rekord z początku besy, wtedy - 15% w sesje bylo. Do tego otoczka covidu i pekaly spolki.
Moze pod raport cos drgnie. Ostatnio kurs haczyl ongorne widelki ale potem zlecialo. Cos zaczyna sie dziac, powoli.
Teraz mamy taki okres, że ludzie szukają miejsca gdzie ulokować kapitał. Ta spółka wygląda ciekawie i najważniejsze, że nie jest to balon nadmuchany powietrzem.
Wg mnie będzie powrót na 50gr minimum. Gdy cała giełda krwawi a tu wszystkie sesje na zielono... To pomyślcie co będzie jak będzie odbicie. Przebijemy tu sufit.
Myślę, że kierunek jest właściwy. Krew na całym GPW a tutaj 4 sesja z rzędu w zielonych barwach. Dziś na obiad zjadłem groszek. Też zielony. Wyjątkowo mi smakował.
o wiele mniej jest niedowartościowanych spółek, za to więcej balonów. O balonach głośno cały czas, tutaj była cisza. Zamknie się morda naganiaczom jak zobaczą 0,40. To sami będą kupować : )